Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Affärsutvecklare/Ackvisitör jobb i Stockholm på Fasticon Kompetens AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Affärsutvecklare/Ackvisitör på Fasticon Kompetens AB

Affärsutvecklare/Ackvisitör

Fasticon Kompetens AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Brinner du för fastighetsbranschen och vill arbeta med affärsutveckling? Vill du ha ansvar och driva ett nytt affärsområde med södra Sverige som arbetsplats? Då då kan rollen som affärsutvecklare hos Nischer vara tjänsten för dig!

Om rollen
Som affärsutvecklare har du totalansvar för ackvisition av råmark och byggrätter i södra Sverige. Rollen kommer innebära en betydande kontaktyta med privata markägare och kommuner och olika samarbetsparter, både internt och externt. Rollen är självständig och med det följer ett stort ansvarstagande, vilket du inspireras av.

Du kan utgå från valfri ort i södra Sverige (t.ex. Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Småland) alternativt Stockholm då ditt fokus kommer vara på marknaden från Stockholm och söderut. Affärsutvecklaren lyder under vd på Nischer Properties AB och du har ett tight samarbete med övriga kollegor på Nischer Properties.

I huvudsak kommer du arbeta med:
 
  • Systematisera marksökandet.
  • Bearbeta kartlagda & prioriterade områden för möjliga markförvärv.
  • Aktivt söka upp och ha en dialog med kommuner och privata markägare.
  • Hitta och utvärdera affärsmöjligheter.
  • Driva och leda förvärvsprocesser/köpprocessen.
  • Skapa och underhålla relationer med kommuner och privata och kommunala fastighetsägare.
  • Ekonomisk uppföljning och rapportering.

Vem är du?
Vi önskar att du har erfarenhet från relationsbyggande roller, gärna från branscher med fokus på bostäder och bostadsutveckling samt en högskoleutbildning med inriktning mot lantmäteri, byggnadsteknik, stadsbyggnad, samhällsplanering eller motsvarande. Du kan även ha erfarenhet som fastighetsmäklare och ser att detta rollen är ett steg in i bygg- och fastighetsbranschen.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är fantastisk på relationsbyggande försäljning, trygg i förhandlingar och är uthållig, strukturerad och analytisk. Du är självgående och initiativrik med stort eget driv och har en starkt vilja att komma till avslut.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nischer Properties med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på [ Link removed ]  . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 29 oktober 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson på 0734154313 eller [ Link removed ] .

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på [ Link removed ] och sök lediga jobb på [ Link removed ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 230054