Jobbet Affärssystemkonsult inom Dynamics 365 NAV sökes till COSMO CONSULT! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärssystemkonsult inom Dynamics 365 NAV sökes till COSMO CONSULT! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med framtidens affärssystem på ett bolag på en tillväxtresa? Drivs du av att bidra med din ekonomikompetens och skapa ökad affärsnytta hos kund? Då kan vi ha din nästa utmaning nedan!

Information om uppdraget:

COSMO CONSULT har ett unikt erbjudande kring Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central, som kompletteras med egna certifierade bransch- och tilläggslösningar samt Microsofts utbud kring Office365. COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners med ca 1200 anställda. I den svenska delen av företaget är företaget idag ca 50 personer men behöver bli fler!

I rollen som applikationskonsult hos COSMO CONSULT är din huvudsakliga uppgift att hjälpa kunderna att förbättra och utveckla sina affärsprocesser, exempelvis genom införande av nya affärssystem och löpande förbättringsarbete hos kunderna. Du är med i hela processen, från behovsanalys till vägledning och implementation. En del av arbetsmomenten är förstudier, testning, parametersättning och migrering av data. Du anordnar workshops och utbildar kundernas medarbetare för att nå full potential av deras affärssystem.

Viss del av arbetet görs på något av COSMO CONSULT:s fräscha kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Detta innebär en del resor beroende på kund och projekt. Möjligheten finns även att få delta i internationella projekt.

Detta söker vi:

Du som söker brinner för kundfokus, är nyfiken och vågar utmana satta processer. Ditt arbete kännetecknas av engagemang och du trivs i roller där du kan bidra med din kompetens för att utveckla, effektivisera och stärka kundens processer. Vidare så är du en målmedveten lagspelare som känner igen dig i värderingarna laganda och frihet.

Du uppfyller även majoriteten av kvalifikationerna nedan:
- Minimum 3-5 års erfarenhet av brett ekonomiarbete som inneburit en förståelse för processtyrning och affärssystem
- Kunskap och vana som användare eller super user av Microsoft Dynamics
- Konsultbakgrund är ett plus i kanten, men sitter du på rätt kompetens, vilja och personlighet, kan detta även vara ditt första steg in i branschen
- Flytande kunskaper i svenska och engelska, båda i tal och skrift

Lockas du av vad du läser? Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. Tjänsten är planerad att starta så snart vi hittar lämplig kandidat och är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd av COSMO CONSULT.

Observera att rekryteringsprocessen och eventuella frågor hanteras av StudentConsulting.

Om arbetsgivaren:

Hos COSMO CONSULT erbjuds du en plats hos en modern arbetsgivare med tillväxtambitioner på den svenska marknaden som arbetar med de senaste teknikerna och arbetssätten. Hos COSMO CONSULT kommer du få möjligheter att arbeta tillsammans med flera av Sveriges mest erfarna och kompetenta Business Central-kollegor. För COSMO CONSULT är teamwork en självklarhet och alla hjälps åt att ständigt bli ännu bättre. Vidare finns ett fördelaktigt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag och bra pensionslösning. Med hälsa och välmående som ett fokusområde anordnas flera aktiviteter under året. Utöver detta så träffas samtliga kollegor givetvis under trevliga tillställningar såsom konferenser m.m.

Sökord: processtyrning, Ekonomi, Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Applikationskonsult

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54513

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till