Jobbet Affärssystemkonsult / affärssystem / konsult / B2B har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärssystemkonsult / affärssystem / konsult / B2B publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med att driva konsultativa dialoger med kunder? Lockas du av att ta fram lösningar och implementera dessa utifrån kunders behov? Pector erbjuder dig en utvecklande roll där du får möjlighet att påverka ditt arbete tillsammans med dina kollegor.

Om företaget

Pector är ett konsultbolag där deras roll gentemot kunden varierar från projektledare och utbildare till rådgivare. Pector värdesätter att bibehålla en hög kompetensnivå varpå samtliga konsulter kontinuerligt får möjligheten att genomgå utbildningar ledda av Visma. Pector stödjer kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Som affärsystemkonsult hos Pector får du ta del av en trygg och stabil verksamhet samt ett team som präglas av stark gemenskap och en positiv företagskultur.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärssystemkonsult ingår du i ett team om 6 kollegor i samma roll som du. Ni hjälper era kunder att omforma och skräddarsy systemlösningar utifrån deras specifika behov och önskemål. Tillsammans med ditt team arbetar du med att implementera och integrera Visma Business , där du tillsammans med ditt team skräddarsyr systemet utifrån kundens behov. Dina kunder är medelstora till stora företag i Göteborg med omnejd. Utifrån dialog med kund ansvarar du för att implementera och integrera Visma Business med andra system i deras verksamhet.

Formella krav

• Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT, ekonomi eller logistik • Arbetslivserfarenhet av arbete i system, meriterande med erfarenhet av Visma Business • Erfarenhet av kundkontakt, konsultarbete ses som meriterande • Svenska och engelska flytande i tal och skrift • B-körkort Vi tror att du som söker är van vid att skapa din egna struktur och att följa den. Vidare är du en person som tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet. Du motiveras även av att sätta igång projekt och driva ditt arbete framåt. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterad, vilket märks genom att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa hög kvalité i ditt arbete mot kund. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, du är en god lyssnare och du anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Vidare tror vi att du som söker tjänsten drivs av din nyfikenhet och går in i varje ny uppgift med stort engagemang.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Pector. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: IT-tekniker, IT-support, affärssystem, systemansvarig, systemförvaltare, SAP, AD, integrationer, installationer, Visma Business, Navision, Agresso, Jeeves, Pyramid, , systemvetenskap, IT, inköp, logistik, super user, konsult, B2B, kundansvar, affärsystemkonsult, verksamhetskonsult, applikationskonsult, heltid, Göteborg.

Referens

2446201

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till