Jobbet Affärsorienterad arbetsledare till ISAB i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsorienterad arbetsledare till ISAB i Södertälje publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Till ISAB i Södertälje söker vi en engagerad och serviceorienterad arbetsledare. I rollen som arbetsledare ansvarar du för att leda och planera det dagliga arbetet i din grupp kombinerat med att du ständigt arbetar med att utveckla goda relationer med kunden i syfte att både skapa nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer.


Södertälje Industriservice AB, ISAB, utför förebyggande och avhjälpande underhåll samt reparationer till större verkstadsindustrier. ISAB är beläget i Södertälje sedan 1961 och har hela Mellansverige som arbetsområde. ISAB växer just nu mycket framgångsrikt och expanderar verksamheten. ISAB arbetar därför med att utveckla sin organisation och du kommer att få vara med på en spännande utvecklingsresa.


Arbetsuppgifter

Som arbetsledare ansvarar du för att resursplanera och koordinera befintliga arbeten. I din roll som ledare ingår även att leda och utveckla personalgruppen genom att sätta tydliga mål, genomföra medarbetarsamtal och löpande fokusera på kompetensutveckling.

Du ansvarar vidare för att arbetet bedrivs säkert och effektivt både för att nå högsta kvalitet och för att hålla överenskomna leveranstider.

Du har en viktig roll i att löpande utveckla ISABs affär och verksamhet. Du bidrar med ditt affärsmannaskap och goda ledarskap för att företaget ska nå uppsatta mål.

Kvalifikationer

Du ska ha en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du har ledarerfarenhet och erfarenhet av personalfrågor såsom anställning, lönesättning, medarbetarsamtal, kompetensutveckling och avveckling. 

  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, kunskaper i ett tredje språk såsom till exempel spanska är meriterande
  • B-körkort är ett krav


ISAB arbetar för en jämn könsfördelning så vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är starkt engagerad i bolagets utveckling och har förmåga att bidra till att bolaget fortsätter att växa. Du är säker i ditt ledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare. Du motiverar till goda resultat och inspirerar till starkt kundfokus. Du har förmågan att få andra att växa genom delaktighet och tydliga mål.

Du tycker om att arbeta strukturerat och proaktivt för att utveckla rutiner och arbetsmetoder. Du har en stark förändringsvilja samt kunskap att tänka nytt och driva igenom förändringar. Du fokuserar på kunden och är serviceorienterad för att skapa goda relationer med kunder och samarbetspartners.

Du har hög integritet avseende företagsinformation, både internt och externt. Du tar ansvar för att affärsetiska regler efterlevs. Sist men inte minst trivs du i en roll där det ställs höga krav på självständighet, flexibilitet och gott samarbete. Du trivs i en miljö som präglas av högt tempo.

Mer om tjänsten

  • Tillsättning: under hösten
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Södertälje, nära pendeltåg och bussar

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-283145-112422

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till