Jobbet Affärsorienterad Account Manager som älskar kundservice till oss på The Wofi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsorienterad Account Manager som älskar kundservice till oss på The Wofi publicerad av The Workers of First Impression

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som redan är framgångsrik i rollen som Account Manager eller Rekryterare och vill accelerera din karriär tillsammans med oss! Vi har lagt grunden och fått en start över förväntan men behöver samtidigt din hjälp för att bli ännu bättre!

Därför letar vi nu efter en affärsorienterad, kvalitetsmedveten och driven person som motiveras av att skapa långsiktiga kundrelationer och driva affärsutveckling framåt. Vår ambition är att de första personerna som kommer in blir grunden för bolaget och delägarskap kan erbjudas för rätt person om intresse finns.

Vi är alltså ett litet, dedikerat och motiverat företag som brinner för rekrytering och bemanning inom affärsområdet kundtjänst. Vi arbetar leveransfokuserat och resultatorienterat samtidigt som vi har roligt på jobbet – nästan varje dag:) Hos oss trivs du som söker en humoristisk och familjär företagskultur.

The Wofi är ett rekrytering- och bemanningsföretag som är 100 procent nischade inom kundtjänst. Vi vill lyfta kundtjänstyrkets status och vår nisch ger oss möjlighet att fokusera och bli bäst i branschen inom vårt arbete. Varför har vi valt att fokusera på kundtjänst? För att vi älskar kundtjänst! Det är en rolig målgrupp att arbeta med både ur ett kandidat- och ett kundperspektiv, en viktig del av varje framgångsrikt företag och ett område där vi ser en enorm potential att växa! Vårt arbete utgår från vårt kontor i Stockholms centrala delar. [ Link removed ] - Click here to apply to Affärsorienterad Account Manager som älskar kundservice till oss på The Wofi

Om tjänsten
Du kommer att driva försäljningen vidare men även utveckla vår affärsmodell med till exempel nätverksträffar och utbildningar genom smarta och kreativa lösningar. Det är essentiellt att du har ett intresse av att utveckla och underhålla ditt nätverk samt att du vill lyfta statusen på kundtjänstyrket och inser den potential som finns inom branschen!

I din tjänst kommer du att bearbeta nya och existerande kundföretag med målet att skapa fler samarbeten, affärer och relationer. Du ansvarar själv för skapande och uppbyggandet av din kundportfölj genom prospektering, mötesbokning och kundbesök. Du är dagligen ute på kundmöten( live eller digitalt), nätverksträffar samt andra intressanta forum för att hitta möjligheter till samarbete, dit The Wofi ser till att rekrytera in de bästa och mest drivna talangerna.

Vi söker:
Vi söker dig med en dokumenterad erfarenhet från en roll som Account Manager eller Rekryterare/Konsultchef som vill vara med från början och bygga upp Sveriges bästa bolag inom vår nisch! Du har minst ett års erfarenhet från ett affärsorienterat bolag inom bemanningsbranschen där du givetvis har varit inkluderad i hela processen vilket gett dig vanan att möta kunder och arbeta med etablering av affärsrelationer. Det viktiga är att du precis som vi brinner för ditt yrke, har ett inre driv och är en ambitiös entreprenör som samtidigt har en ödmjuk och prestigelös ådra i dig.

Det är fundamentalt att du är en kvalitetsmedveten person. Långsiktiga relationer med våra kunder är vår högsta prioritet och vårt främsta mål är att både kunden och kandidaten ska känna sig hundra procent nöjda med vårt samarbete och vilja komma tillbaka till oss. En akademisk utbildning är meriterade men inget krav. Det är däremot viktigt att du kommunicerar på svenska och engelska flytande i tal och skrift.

I den här rekryteringen är dina personliga egenskaper och din motivation av stor vikt. Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, älskar att prata affärer och vill bli en del av en välkomnande atmosfär och framför allt ett drivet gäng med mycket energi.

Vi erbjuder:
En fast lön plus en rörlig del som baseras på de affärer och samarbeten du skapar. Delägarskap kan erbjudas om intresse finns samt en prestigelös och ödmjuk arbetsmiljö i centrala Stockholm.

Start: Efter överenskommelse.

Du söker tjänsten genom att ansöka med CV och personligt brev. Har du frågor är de välkomna till [ Email address blocked ] - Click here to apply to Affärsorienterad Account Manager som älskar kundservice till oss på The Wofi alternativt telefonnummer 073-879 58 58. Sist men inte minst, vi ser fram emot just DIN ansökan!


Referens

teamtailor-971622-183004

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till