Jobbet Affärsområdeschef till Senab AB, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsområdeschef till Senab AB, Stockholm publicerad av Säljpoolen

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Affärsområdeschef till Senab
Stockholm

Senab befinner sig i en mycket intressant fas med offensiva ambitioner för fortsatt stark tillväxt.

Vi söker nu en affärsområdeschef som med hjärta, engagemang och nytänkande vill utveckla vår verksamhet i Stockholm mot nya framgångar. 

Senab är en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik. Affärsområdet i Stockholm fokuserar på kontorsinredning designad helt utifrån kundens behov och anpassad för kundens verksamhet. Vi vill vara den självklara kunskapspartnern för företag med ambition att öka sin attraktionskraft och skapa framtidens arbetsplats. Vi ingår i Edsbyn Senab–koncernen och representerar alla stora varumärken i branschen och har också egen produktion och produktutveckling.

Rollen
Som affärsområdeschef har du det övergripande ansvaret för affärsområdets försäljning, utveckling och lönsamhet. Det innebär att du arbetar både strategiskt och verksamhetsnära. Du initierar och driver utvecklingsprocesser samt leder, coachar och utvecklar säljteamet i riktning mot affärsmålen. Regionen har ett 30-tal medarbetare.


'Kompetenta medarbetare med en bredd av unika kompetenser gör att det blir dynamiska projektgrupper och säkrar fin leverans i alla led till våra kunder som vi faktiskt lever av. Det är ett bolag att växa i, jag började som Key Account Manager och sökte sedan jobb som Affärsområdeschef och nu har jag startat en ny roll som försäljningschef. '

Läs mer om företaget på https://career.masterhelp.se/senab

 

Profil
Du är en mogen, trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen som att utveckla verksamheten. Du är affärsorienterad och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva en säljorganisation. Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen men bör ha ett stort intresse för färg, form och inredning.

Som person
Du är en god kommunikatör och har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende. Prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag som präglas av stark framtidstro och är tillväxtorienterade. Du får stor frihet att driva affärsområdet med fokus på utveckling, lönsamhet och personaltrivsel.

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult Peter Nilsson 070-830 65 43. För mer information om företaget, besök gärna https://senab.com/.

Tveka inte med att skicka in din ansökan då urvalet sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Senab erbjuder insiktsfulla interiöra lösningar med en bredd av unika kompetenser. Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken. Vi vet att det som ryms innanför väggar och tak har en fundamental inverkan på människan. Här finns möjligheter som sträcker sig långt utöver ergonomi, trivsel och estetik. Vårt mål är att skapa rum som befriar sinnet. Fyra affärsområden – en komplett kunskapspartner: Arbetsplatsstrategier - Analys av de verkliga behoven, få med människan i förändringsarbetet Smarta arbetsplatser - Inredning av kontor för ambitiösa företag och organisationer Konceptinredning - Retaillösningar och showroom utifrån varumärkesstrategier Hotell & restaurang - Hållbara helhetslösningar för hotell och restaurang. Senab grundades 1975, vilket betyder att vi har ackumulerat erfarenhet från över 40 år av interiöra lösningar. Vi har sett trender dyka upp och försvinna och vi har sett att kvalitet alltid lönar sig i längden. Vi har kunnat konstatera att de organisationer som lyfter blicken och tar sikte på framtiden också är de som står bäst rustade när oväntade saker inträffar. Vi har framför allt fått bevis på att investeringar som frigör människors inneboende potential är riktigt bra affärer. Därför närmar vi oss varje uppdrag med hjärta och engagemang. 

Sökord: chef, områdeschef, regionchef, platschef, affärsutvecklare, affärsutveckling, försäljare, säljare, säljchef, försäljningschef, organisationsutvecklare, organisationsutveckling

J2W: CB2

Referens

2250f6a4bbaf48f6bf7b8fdf3cada3

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till