Jobbet Affärsområdeschef till AJ Produkter i Halmstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsområdeschef till AJ Produkter i Halmstad publicerad av TNG

Heltid
Halmstad
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra med din erfarenhet av konceptförsäljning inom möbelbranschen? Du får en spännande nyckelroll hos AJ Produkter

Som affärsområdeschef på AJ Produkter förväntas du ta huvudansvaret för ditt eget affärsområde Office. Här får du använda ditt affärssinne, ledarskap och förmåga att sälja kontorsmöbler i en ny spännande roll. I vår höga ambition för fortsatt tillväxt inom konceptförsäljning får du en viktig roll i att leda och följa upp försäljningen både kort och lång sikt och även arbeta aktivt med strategiska utvecklingsfrågor.

Du leder ditt affärsområde och team i projektform och vår önskan är att finna en resultatorienterad och målinriktad ledare med säljerfarenhet av kontorsmöbler och inredning mot B2B. Du utgår från kontoret i Halmstad men bearbetar AJ:s större kunder över hela landet, vilket innebär att du bör trivas med resor.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En säljande roll för dig som vill utveckla konceptförsäljning och ett personalansvar för ca 10 personer. AJ Produkter strävar alltid efter att vara i framkant inom sin bransch en helhetsleverantör av inredning och möbler. Vi erbjuder därför dig som medarbetare en gedigen utbildning inom företagets produkter och koncept för att kunna leverera rätt lösningar till kunden. Vi erbjuder också:

  • Ett stabilt tillväxtföretag med korta beslutsvägar
  • Ett nära samarbete med nationella kunder inom branschen
  • En innovativ och bred produktportfölj

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Aktivt arbeta med konceptförsäljning inom kontorsmöbler
  • Coacha och leda dina medarbetare i kunddialoger och försäljningsstrategier
  • Utveckla försäljningen genom uppföljning och uppsatta mål
  • Ansvara för utbildning och utveckling av säljkåren
  • Att vara kravställare mot kunden samt den egna organisationen
  • Genomföra projekt med ett starkt inre driv med fokus på affären

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi ser gärna att du som söker har nära till kontoret i Halmstad och bor i regionen då du dagligen utgår och bör närvara på kontoret. I rollen ingår resor och övernattning runt om i Sverige ca 1-2 gånger per vecka. Du har ditt team i Halmstad (HQ) och Stockholm samt lokala säljare ute i landet och rapporterar till Sales Director som är din närmsta chef.

VEM ÄR DU?

Du har god erfarenhet av arbete på ledningsnivå och dokumenterad framgång av koncept och projektförsäljning mot B2B. Ditt ledarskap bygger på ett stort intresse för dina medarbetare och en god kommunikativ förmåga som innebär att du är både tydlig och entusiasmerande. Du är affärsmässig, resultatinriktad och drivande samtidigt som du är lyhörd för såväl kundernas som medarbetarnas behov.

Utbildning på akademisk nivå är en fördel och erfarenhet från branschen inom kontorsmöbler är ett krav. Då resor förekommer i tjänsten är det även ett krav att du har B-körkort.

Vi vill också att du kan stå för samt dela våra värdeord med oss: Lyhördhet – Hjälpsamma – Smarta – Kunniga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. För mer information om tjänsten, kontakta TNG Affärsansvarig rekryterare Martin Andersson +46 708 10 15 36. Alla kontakter behandlas strikt konfidentiellt. Ansök snarast via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan.

Referens

64935B1999EA4BC1922FB7DA8F6623A3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Halmstad).
Du kan avregistrera dig när som helst.