Jobbet Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Varför gav du dig in på HR-området? 
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfulla arbeten, en start i karriären 
- eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder. 

Nu söker vi en likasinnad framtida kollega som brinner för strategisk försäljning och utveckling. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling och vill erbjuda kunder tjänster som gör verklig skillnad för individ, grupp och organisation? Vill du arbeta med att vässa vårt erbjudande inom offentlig sektor och springa om konkurrenterna i branschen? Då är detta tjänsten för dig.


ansvarsområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som Affärsområdeschef inom offentlig sektor kommer du ha ett helhetsansvar för att växa affären inom offentlig sektor samt identifiera och vinna nya affärer.
Det innebär i praktiken att du ansvarar för att driva strategisk och operativ tillväxt på kort och lång sikt, process- och personalutveckling för alla de orter i landet där vi idag levererar inom offentlig sektor: Göteborg, Stockholm och Uppsala.
Du ansvarar vidare för att coacha och utveckla våra coacher inom affärsområdet på ett inspirerande sätt liksom att följa upp och fördela arbetet för att säkerställa att vi har den mest kvalitativa leveransen på marknaden. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de arbetssätt, system och processer som används och de långsiktiga mål som definieras i ledningsgruppen. Vi ser gärna att du bor i Stockholm eller Göteborgsområdet

Dina primära ansvarsområden innebär:
• Att du agerar föredöme för den interna personalen och stödja ledningens strategiska 
   och operativa arbete. 
•  50% egen leverans. 
•  20% personalledning.
•  20% utveckling av affären.  
•  10% processledning

I rollen ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat, med kontinuerlig rapportering och uppföljning. Du ingår i Randstad RiseSmarts  ledningsgrupp och kommer ha en betydelsefull roll i att arbetet med att befästa RiseSmart som den ledande aktören på marknaden i fråga om omställning och prestationsutveckling.


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning. 


kvalifikationer.

Krav och kvalifikationer:
• Vi söker dig som har Högskoleexamen inom ekonomi, PA eller likvärdig utbildning som i kombination med arbetslivserfarenhet bedöms likvärdig.
• Du har minst 2-3 års erfarenhet som Site Manager, Teamledare, Affärsområdeschef, Marknadsområdeschef eller liknande roll med säljansvar och dokumenterat goda resultat.
Starkt meriterande att ha erfarenhet av att jobbat med tillväxt inom offentlig sektor med inriktning inom omställning 
• Du har en stark affärsmässig drivkraft med ett utpräglat lösnings- och resultatfokus.
• Du är kommunikativ, strategisk, tydlig och har god förmåga att coacha och leda grupper mot både individuella och gemensamma mål.
• B-körkort är ett krav.
• Då vi jobbar i en internationell koncern och möter en stor mängd kunder och kollegor måste du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-11-01. Vänligen notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

För frågor rörande rollen kontakta gärna Daniel Eriksson, Director Randstad RiseSmart via [ Email address blocked ]

För information om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att vända dig till HR Talent partner Angelica Gustafsson via: [ Email address blocked ]

Referens

201307326

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till