Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart på Randstad AB

Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Varför gav du dig in på HR-området? 
Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor meningsfulla arbeten, en start i karriären 
- eller fortsättning på den som är. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos, och tillsammans med, våra kunder. 
Nu söker vi en likasinnad framtida kollega som brinner för strategisk försäljning och utveckling och som vill bygga den offentliga affären hos RiseSmart. Har du ett genuint intresse för människor och personlig utveckling och vill erbjuda kunder tjänster som gör verklig skillnad för individ, grupp och organisation? Vill du arbeta med att vässa vårt erbjudande inom offentlig sektor och springa om konkurrenterna i branschen? Då är detta tjänsten för dig.


ansvarsområde.

Som Affärsområdeschef inom offentlig sektor kommer du ha ett helhetsansvar för att växa och utveckla affären inom offentlig sektor samt identifiera och vinna nya affärer.
Det innebär i praktiken att du ansvarar för att driva strategisk och operativ tillväxt på kort och lång sikt och för process- och personalutveckling för alla de orter i landet där vi idag levererar inom offentlig sektor: Göteborg, Stockholm och Uppsala.
Du ansvarar vidare för att coacha och utveckla våra coacher inom affärsområdet på ett inspirerande sätt liksom att följa upp och fördela arbetet för att säkerställa att vi har den mest kvalitativa leveransen på marknaden. Du är också ansvarig för att säkerställa att det finns samstämmighet mellan de arbetssätt, system och processer som används och de långsiktiga mål som definieras i ledningsgruppen.Vi ser gärna att du bor i Stockholm eller Göteborgsområdet

Dina primära ansvarsområden innebär:
• Att du agerar föredöme för den interna personalen och stödja ledningens strategiska 
   och operativa arbete. 
•  50% egen leverans. 
•  20% personalledning.
•  20% utveckling av affären.  
•  10% processledning

I rollen ingår personal- och budgetansvar för både omsättning och resultat, med kontinuerlig rapportering och uppföljning. Du ingår i Randstad RiseSmarts  ledningsgrupp och kommer ha en betydelsefull roll i att arbetet med att befästa RiseSmart som den ledande aktören på marknaden i fråga om omställning och prestationsutveckling.


kvalifikationer.

• Vi söker dig som har Högskoleexamen inom ekonomi, PA eller likvärdig utbildning som i kombination med arbetslivserfarenhet bedöms likvärdig.
• Du har minst 2-3 års erfarenhet som Site Manager, Teamledare, Affärsområdeschef, Marknadsområdeschef eller liknande roll med säljansvar inom omställningsbranchen eller rekryterings- och bemanningsbranschen.
• Det är starkt meriterande att ha erfarenhet av att jobbat med tillväxt inom offentlig sektor med inriktning inom omställnin.
• Du har en stark affärsmässig drivkraft med ett utpräglat lösnings- och resultatfokus.
• Du är kommunikativ, strategisk, tydlig och har god förmåga att coacha och leda grupper mot både individuella och gemensamma mål.
• B-körkort är ett krav.
• Då vi jobbar i en internationell koncern och möter en stor mängd kunder och kollegor måste du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 


erfarenhet.

Detta är en heltidstjänst som löper tillsvidare.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-08-31. Notera att vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 

Kontakta gärna Daniel Eriksson, Director Randstad RiseSmart via [ Email address blocked ] alternativt 072- 562 62 19 vid frågor om tjänsten och dess innehåll.

Vänligen notera: Under veckorna 29-32 är flera av våra kollegor på semester. Under denna period kan svars- och urvalstiderna vara något längre än normalt, men vi återkommer så fort vi har möjlighet. 
 

Rekommenderade jobb

Affärsområdeschef Public till Randstad RiseSmart
Randstad AB Stockholm Heltid
Business partner till Randstad RiseSmart i Göteborg
Randstad AB Göteborg Heltidsanställd
Business Partner till Randstad RiseSmart i Stockholm
Randstad AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352737