Jobbet Affärsområdeschef / Business Unit Manager till B. Braun Medical AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsområdeschef / Business Unit Manager till B. Braun Medical AB publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för försäljning och affärer? Har du idag en ledande roll inom läkemedelsbranschen? B. Braun Medical AB söker dig som vill ta nästa steg i din karriär som affärsområdeschef.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos B. Braun Medical AB.

Om företaget

B. Braun Medical AB är ett helägt dotterbolag till B. Braun Melsungen AG, ett tyskt familjeägt företag med mer än 180 års erfarenhet inom det medicinska området. B. Braun-koncernen som grundades 1839 omsätter idag 7,9 miljarder euro och har över 65 000 anställda världen över. B. Braun Medical AB, som klassas som ett AAA-företag, är i en expansiv fas och omsätter runt 500 miljoner. Nu söker de en affärsområdeschef för deras läkemedel till deras kontor i Danderyd.

Arbetsuppgifter

Som affärsområdeschef inom Critical Care får du möjligheten att leda utvecklingen av ett spännande affärsområde, där du tillsammans med ditt team bidrar till företagets fortsatta utveckling och tillväxt. I rollen arbetar du strategiskt med att leda och utveckla två fältsäljare men också utvecklingen inom affärsområdet. Du ansvarar för och arbetar med deras produkter inom Critical Care som är flytande läkemedel. Ditt främsta fokus i rollen är att genomföra marknadsanalyser, implementera och utbilda samt sälja in produkterna både före och efter en upphandling. Du arbetar även självständigt och resultatinriktat ute på fältet. Försäljningsarbetet går i cykler där du i vissa perioder arbetar med sälj som fokus mer än andra. I rollen ingår ungefär 60 övernattningar per år.

Formella krav

• Akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet • LIF utbildning • Tidigare erfarenhet av upphandlingar och upphandlingsprocesser för läkemedel • Tidigare erfarenhet av rollen som ledare • Flytande svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort För att trivas i tjänsten är du en naturlig ledare som har förmåga att utveckla och motivera medarbetare. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt med fokus på utveckling, innovation och hållbarhet som ger ett mervärde för företagets kunder. Som person är du driven och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är affärsmässig och relationsskapande samt har enkelt för att anpassa din kommunikation till mottagaren. Slutligen är du prestigelös, flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Danderyd Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: produktchef, affärsområdeschef, medecinteknik, läkemedel, Business Unit Manager

Referens

2842101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till