Jobbet Affärsmässiga karriärcoacher sökes till Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsmässiga karriärcoacher sökes till Helsingborg publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker StudentConsulting engagerade studenter som vill arbeta som jobbmatchare på deltid inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, ”Stöd och matchning”.

Information om uppdraget:

Arbetet består främst i att, genom bland annat individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller reguljära studier.

Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att deltagaren kommer ut i arbete.

Arbetet är i första hand förlagt till Helsingborg men resor till Halmstad och Falkenberg kan förekomma. Din arbetstid kommer vara under vardagar, varierade timmar mellan kl. 8-17. Du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten. Du kommer själv överens med dina kollegor om hur ni väljer att lägga upp timmarna.

Detta söker vi:

- Utbildning på högskolenivå, med minst 120 erhållna poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

- Du ska vara studerande på minst 50%.

- Erfarenhet från liknande tjänster inom området är meriterande men inget krav.
Som person känner du dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, gillar att arbeta i ett högt tempo samt har en hög arbetsmoral. God kommunikation och teamwork är något du värdesätter högt. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Låter detta intressant? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se. Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41166

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Helsingborg).