Jobbet Affärsmässig rekryterare/konsultchef sökes till Dalarna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsmässig rekryterare/konsultchef sökes till Dalarna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du resultat och kundorienterad, nöjd först när du tillsatt ditt rekryteringsuppdrag? Engagerad, ansvarstagande och har ett brinnande intresse för rekrytering och försäljning? Då har vi arbetet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut. Vi brinner för att matcha kompetens och personlighet till rätt arbetsplats och uppgift.

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat.

Vi söker nu en rekryterare/konsultchef på heltid till vårt kontor i Borlänge, som är en fena på att hitta den rätta kandidaten till våra kunder.

I rollen som Rekryterare/konsultchef arbetar du bland annat med:

- Kandidatinflödet till våra tjänster
- Sköter annonsutformning, urval, research, intervju, referenstagning
- Arbetar med research genom vår egen databas, Monster och Linkedin.
- Konsultansvar, innefattande schemaläggning, lönehantering, arbetsmiljökoller, uppföljningar och utvecklingssamtal.
- Kundkontakter och merförsäljning

Du kommer i rollen arbeta i ett team, nära kundansvariga, rekryteringsassistenter och enhetens affärschef. Tjänsten innebär en del resor, tjänstebil finns till förfogande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid och preliminär start för tjänsten är i december/januari. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8- 17.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är kreativ och snabb på att skapa ett personligt kandidatnätverk och brinner för att ständigt vara på jakt efter den rätta kandidaten. Eftersom kunderna uppskattar teamets kvalité och snabbhet är det viktigt att du trivs i ett högt tempo, flera processer och är samtidigt noggrann i din leverans.

Du som söker tjänsten har en akademiskexamen i personal, ekonomi eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet inom personalarbete, rekrytering, försäljning eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du resultatorienterad, självgående och handlingskraftig. Vidare är du lyhörd, har lätt för att skapa förtroende, är professionell i ditt bemötande med kandidater och kunder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45654

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till