Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsledare KAM Sverige till Swedol AB job in Stockholm at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsledare KAM Sverige till Swedol AB på Säljpoolen

Affärsledare KAM Sverige till Swedol AB

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi behöver ytterligare förstärkning och söker nu en:

Affärsledare KAM
Sverige


Arbetsbeskrivning
Som Affärsledare KAM jobbar du tillsammans med en Affärsledarkollega operativt med att coacha, stötta och inspirera bolagets KAM så att de har rätt förutsättningar att utveckla samarbetet med de viktigaste nyckelkunderna, både befintliga och nya. Du kommer även bistå försäljningschef KAM med strategier, målsättningar, kundplaner, försäljningsbudget och lönsamhet. Du ingår i ledningsgrupp KAM.

För att ni ska lyckas behöver du och övriga i KAM-teamet ha ett tätt samarbete med våra säljkanaler, dvs. Bearbetande Försäljning, Butik och Digitala Affärer, som vi verkar genom gentemot alla våra kunder. Ni har tillgång till ett fantastiskt sortiment, många egna varumärken och marknadens bredaste utbud av innovativa och digitala lagerlösningar. Tillsammans arbetar vi för att bli marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

På Swedol-TOOLS-Grolls lever vi efter vår värdegrund – Engagemang, Samarbete och Kompetens – och det kännetecknar vårt vardagliga arbete, både mot kunder och inom det egna företaget. För att trivas i rollen som hos oss så ser vi att du delar vår värdegrund, brinner för att göra affärer samt att utveckla dig själv och samarbetet med våra kunder. 

Placeringsort: enligt överenskommelse.   

'Swedol-TOOLS-Grolls är ett stort företag med mycket energi och glädje. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa där det finns stora möjligheter till delaktighet och att kunna påverka. Jag drivs av att utveckla andra människor och att få ihop samspelet i stora organisationer.

Med våra olika varumärken bildar vi en stark helhetsleverantör för att skapa marknadens bästa och mest konkurrenskraftiga erbjudande till våra kunder. Vi eftersträvar att bli den marknadsledande leverantören som erbjuder marknadens bästa digitala lösningar och är Sveriges bästa arbetsplats. 

Vi lägger stort fokus på vårt interna förbättringsarbete för att ge gladare medarbetare. I detta arbete är involveringen av våra anställda en självklarhet för att hitta de bästa lösningarna. Vidare eftersträvar vi transparens och platt organisation. Vi är duktiga på att fira våra segrar och lyfta fram bra prestationer. Vår arbetsplats är en plats som vi alla spenderar en stor del av vår tid på och därför tycker vi att det är viktigt att man har roligt på jobbet.' 

- Andreas Malmström, försäljningschef KAM Sverige

Din profil
Du är en naturlig kommunikatör som har lätt för att möta människor på alla företagsnivåer och du är en erfaren affärsman/kvinna med ledarerfarenhet samt betydande erfarenhet från tidigare KAM-tjänster eller liknande roller. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi och/eller marknadsföring.

Eftersom tjänsten innebär resor och övernattningar krävs B-körkort. Du behärskar både svenska och engelska mycket väl tal och skrift i samt du har goda IT kunskaper.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du ingår i den nyligen sammansatta och offensiva KAM-organisationen för samtliga våra konceptvarumärken, som består av ett 20-tal medarbetare. Du rapporterar till försäljningschef KAM Sverige.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer, och vi erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller. Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Tjänsten inkluderar förmånligt förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus på [ Link removed ] eller Julia Derblom på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Konceptvarumärkena Swedol-TOOLS-Grolls ingår i Alligo, ett affärsområde inom Momentum Group. Tillsammans riktar vi oss i första hand till företagskunder inom industri & verkstad, bygg & anläggning, offentlig verksamhet, åkeri & transport och jord- & skogsbruk. Vi vet att våra kunder efterfrågar högsta kvalitet på produkter, tjänster och rådgivning. För att möta det har vi en kompetent säljkår, nära samarbete med marknadsledande leverantörer och ständig utveckling av egna varumärken och sortiment.

Hos oss kan man handla verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd och man kan göra det i butik, på nätet eller direkt från någon av våra inne- eller utesäljare. Vi har webbhandel och cirka 200 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, TOOLS, Grolls och Univern. Sammantaget omsatte Alligo 8,1 miljarder kronor 2020 och har cirka 2300 anställda.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Affärsledare KAM Sverige till Swedol AB
Säljpoolen Stockholm Heltidsanställd
Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Account Manager till Thurne
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 87b7f306042a492c8a15afd8bdd471