Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsjurist med arbetsrätt i fokus till PwC Malmö job in Malmö at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsjurist med arbetsrätt i fokus till PwC Malmö på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Affärsjurist med arbetsrätt i fokus till PwC Malmö

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postArbetsbeskrivning

PwC Legal växer så det knakar. Vi söker nu fler arbetsrättsspecialister till Göteborg, Stockholm och/eller Malmö.

Ta chansen att från dag ett få arbeta med spännande och utmanande kunduppdrag. Du kommer att ingå i ett team med stark laganda och stort engagemang för våra kunder. Varje individ i teamet är viktig och vi värdesätter en bra stämning och att ha roligt tillsammans på jobbet.

Kunderna finns representerade i alla branscher, såväl inom privat som offentlig sektor. Många gånger har våra uppdrag en internationell koppling. Din roll blir att tillsammans med dina nya kollegor ge affärsjuridiska råd där arbetsrätten är i fokus t ex i samband med transaktioner, transformationer och omstruktureringar, men även i andra frågor inom arbetsrättens område som utsänd personal till/från Sverige, compliance och etableringar.

En av våra stora styrkor är det helhetserbjudande vi kan erbjuda våra kunder i form av affärsjuridisk kompetens i kombination med vår breda rådgivningskompetens inom andra närliggande områden, såsom Compensation & Benefit - skatt och pension, Global mobility, Forensic och finansiell rådgivning. Vi arbetar ofta i team med andra specialister och rådgivare, varför du som utöver den arbetsrättsliga kompetensen även har kunskaper och erfarenhet inom bolagsrättsliga och andra civilrättsliga frågor kommer känna dig bekväm i uppdragen.

Till din hjälp i arbetet har du 40-talet kompetenta och engagerade Legal-kollegor i Sverige, 2 750 medarbetare inom PwC Sverige och 223 000 kollegor i det globala PwC-nätverket.Vem är du?

Vi söker dels dig som är nyutexaminerad eller har 1-2 års erfarenhet, gärna från notarietjänstgöring och/eller från advokatbyrå, dels dig som har 4-6 års erfarenhet gärna från advokatbyrå eller liknande. Erfarenhet inom kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och/eller M&A är extra meriterande då transaktioner och transformationer är vår vardag. I grunden har du en jur. kand. eller juristexamen och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. För att lyckas i rollen har du ett genuint affärsintresse, hög drivkraft och en god kommunikativ förmåga. Självklart uppskattar du arbetsrätt i kubik. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder. Hos PwC kommer du att ingå i ett starkt socialt nätverk.

Din personliga utveckling är viktig och PwC arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och individuella karriärplaner. Vi söker dig som är engagerad och förväntansfull inför de möjligheter som PwC erbjuder och som har potential att nå långt i organisationen.
Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete fyllt av utmaningar och goda utvecklings- och karriärmöjligheter.Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC Legal med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via [ Email address blocked ] för frågor.

Observera att vi vill att du bifogar cv, personligt brev och resultatintyg för en komplett ansökan.

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.


 

Rekommenderade jobb

Affärsjurist med arbetsrätt i fokus till PwC Malmö
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Malmö Heltid
Är du vår nästa Spacemanagement konsult med bred sortimentskunskap?
ICA Skåne län - Arlöv Heltidsanställd
Ej angett
Administratörer sökes för uppdrag till statlig myndighet i Malmö!
Poolia Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 44DD98B070B74E85A910B9E6BC5F832E