Jobbet Affärsintresserad Rekryterare / Rekryterare till Ework har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsintresserad Rekryterare / Rekryterare till Ework publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har tanken slagit dig om att arbeta på ett tillväxtbolag med starka värderingar och entreprenörsmässig företagskultur? Då är Ework som marknadsledande, självständig och oberoende konsultförmedlare med fokus på bland annat IT, telekom, teknik och affärsutveckling vara rätt arbetsplats för dig.

Om företaget

Ework Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur vilket visar sig i deras ambition att ta en ledande och innovativ roll på marknaden. Hos Ework får du möjligheten att vara en del av, samt bidra till, en härlig och framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryterare är du den i kundteamet som dagligen sköter kontakten med kunder, leverantörer och konsulter. Du ansvarar för hela processen från första kontakt med att fånga upp konsultbehovet, att matcha och presentera rätt konsult till uppdraget till att konsulten är på plats. Du arbetar med en mängd olika kontaktytor varje dag, både externt och internt, för att sätta dina affärer. I rollen kan du komma att agera rådgivande kring upphandling av konsulttjänster vad gäller kompetens, erfarenhet, prisbild samt i form av en expert på området som ger din bild av konsultmarknaden. Du kommer att bygga upp ett starkt nätverk av samarbetspartners, specialistbolag och enmanskonsulter via olika nätverksträffar och relationsbyggande evenemang, där du redan från början får tillgång till Eworks egna konsultnätverk.

Formella krav

• Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter • Erfarenhet av att arbeta mot företagskunder • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska Som Sourcing Partner hos Ework Group tror vi att du har ett starkt driv och lätt för att skapa och etablera relationer både med kunder och leverantörer. Du kommer ingå i ett affärsfokuserat och resultatorienterat team där ni kommer mätas på teammål, vilket gör att man gärna ser att den som kommer in är en klassisk lagspelare som ser till helheten samt vill vara med och tillföra till gruppens resultat. Vi tror också att du har en förmåga att sammankoppla ditt driv och målmedvetenhet med en affärsmässighet där du alltid bär med dig affären i dialog med kund och leverantör. Identifierar du dig även med våra värdeord angelägen, professionell och uppmärksam är du vad vi kallar en Eworker.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ework. Start: Enligt överenskommelse Plats: Linköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: konsult, konsultmäklare, konsultförmedlare, konsultinköpare, consultant sourcer, rekrytering, rekryterare, HR, Human Resources, sälj, search, intervju, rekrytering, heltid, Linköping, Ework

Referens

2570001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till