Jobbet Affärsingenjör till E.ON Energy Solutions! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsingenjör till E.ON Energy Solutions! publicerad av e.on

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

Enheten Energilösningar är en av E.ONs strategiska tillväxtområden med affärsansvar att skapa tillväxt på den nationella företagsmarknaden gällande lösningar inom områdena Lokal energiproduktion (värme- och kylalösningar, solceller, etc.) och Energieffektivisering. Prioriterade kundsegment sträcker sig från industri- till fastighetsmarknad.

Som Affärsingenjör är du ytterst ansvarig för att utveckla energilösningar till våra kunder, där du tillsammans med kollegor presenterar konkurrenskraftiga helhetslösningar som motsvarar kundernas förväntningar. I samarbete med våra tekniska säljare och kunniga projektledare, ansvarar du för att designa, utveckla och presentera systemlösningar gentemot kund och samtidigt finansiellt utvärdera projekten. Rollen är bred och kräver god kommunikativ förmåga. Du leder processen från kundkontakt till kontrakt med fokus på att skapa innovativa hållbara energilösningar med kundens behov i fokus.


För att vara framgångsrik i rollen som Affärsingenjör inom Energilösningar har du erfarenhet från energitekniska projekt. Vi värdesätter ekonomiska kunskaper för att kunna göra investeringsbedömningar, projektkalkyler och ta fram affärsförslag, men även vana vid affärsförhandlingar är meriterande. Som person är du en strukturerad och drivande person som trivs att, tillsammans med andra, ta fram lösningar med kundens behov i fokus. Du arbetar tillsammans med teamet med tar också ett stort eget ansvar för att genomföra uppsatta mål.

  • Affärsdriven civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mot energi
  • Kommersiellt driven och brinner för att göra affärer
  • Bevisad erfarenhet inom förstudier och projektering av systemlösningar och installationer till industri och fastigheter
  • Erfaren kompetens inom energisektorn (ex geoenergi, värmepump, kyla, energieffektivisering, etc.)

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del i av vår verksamhet:
Vi sätter kunden i centrum, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”'

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Filip Szopa, +46 722 363327
För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46 705 259188
Anders Berghman, Akademikerna, +46 706 535822
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778
 


Referens

93516

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till