Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Affärsingenjör, Nätmarknad, inom Elnät för Öresundskraft jobb i Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Affärsingenjör, Nätmarknad, inom Elnät för Öresundskraft på PAf Rekrytering AB

Affärsingenjör, Nätmarknad, inom Elnät för Öresundskraft

PAf Rekrytering AB Helsingborg, Skåne län Heltid

För rekrytering till Öresundskraft, Affärsområde Distribution, i Helsingborg.

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. \'För en bättre värld\'. 
[ Link removed ]

Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! [ Link removed ] . Se gärna filmen [ Link removed ]

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en mycket bred och spännande tjänst i ett bolag på frammarsch. Som Affärsingenjör inom Nätmarknad, får du ett stort arbetsfält. Elnätaffären står inför stora förändringar och vi vill naturligtvis fortsätta att aktivt forma och förbereda oss för framtidens lösningar.

Vår avdelning Nätmarknad har till uppdrag att utveckla, driva och följa elnäts- och gasnätsaffärerna inom Affärsområde Distribution, vilket bland annat omfattar arbete med affärernas intäktsreglering, prissättning, kundinsikter och omvärldsanalys. En av de mest centrala frågorna handlar om effektsituationen i Skåne och hur Öresundskraft med olika lokala lösningar långsiktigt kan möjliggöra en fortsatt regional tillväxt. I en situation med snabbt ökande elektrifiering skapas det många spännande utmaningar - samtidig som vi påverkas av bristen på överföringskapacitet i det svenska stamnätet.

Vi söker därför en drivande och engagerad Affärsingenjör som tillsammans med oss är beredd kavla upp ärmarna och ta tag i denna och andra närliggande affärsutmaningar – i stort som smått. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att analysera och skapa förståelse för kommande regelverksförändringar och praktiskt bidra i omställningsarbetet. Du kommer att arbeta nära våra planerings- och driftavdelningar och tillsammans med dem utveckla såväl långsiktiga som kortsiktiga prognosmodeller och verktyg för att möta ett allt mer dynamiskt elsystem, exempelvis med såväl effekthandel som flexibilitetsavtal. Du kommer också, helt naturligt, att delta i flertalet utvecklingsprojekt tillsammans med såväl interna som externa specialister. Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor, i Helsingborg, och du rapporterar direkt till Avdelningschef Nätmarknad.

Om dig
Vi söker dig som antingen är relativt nyexad civilingenjör från ex maskin, elektro, data, ekosystem och/eller har en relevant erfarenhet från arbete inom liknande verksamhet. Tidigare erfarenhet av eldistribution och förståelse för energisystem, regelverkspåverkan och teknikutveckling samt dess samverkan är meriterade. Har du även erfarenhet/utbildning inom BI och ekonomisk analys är det ett klart plus. Vi förutsätter att du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

Du behöver vara en nyfiken, analytiskt lagd ”doer”, ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och ett stort intresse av att såväl driva som delta i projekt. Du tycker om komplexa frågeställningar och räds inte att ta tag i dem och/eller driva frågeställningar såväl internt som externt tillsammans med kunder, samarbetspartners eller branschföreningar.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - välkommen till Öresundskraft!

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller via vår hemsida: [ Link removed ] . Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2021-08-23.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö: 
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Berörda fackliga representanter:
Marjan Moradpoor, Akademikerna, 042-490 3296
Adam Matulaniec, Vision, 042-490 3579

Välkommen med din ansökan.

Sökord: affärsanalytiker / analytiker / eldistribution / intäktsreglering / elnät / nätmarknad / tariff / effekthandel /  energisystem /           

 

Rekommenderade jobb

Affärsingenjör, Nätmarknad, inom Elnät för Öresundskraft
PAf Rekrytering AB Helsingborg Heltid
Driftingenjör / Drifttekniker inom energiproduktion till Öresundskraft, i Helsingborg
PAf Rekrytering AB Helsingborg Heltidsanställd
Nätverkstekniker till Pingday, i Helsingborg
PAf Rekrytering AB Helsingborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168412