Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsfokuserad konsult inom hållbarhet job in Sundsvall at Stegra Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsfokuserad konsult inom hållbarhet på Stegra Rekrytering AB

Affärsfokuserad konsult inom hållbarhet

Stegra Rekrytering AB Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Nu söker vi dig som brinner för hållbarhetsfrågor och som trivs i en roll där du driver både affärer och projekt inom fastighetssektorn.Om Sweco

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur, de planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är bland annat hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

I takt med att allt fler företag vill arbeta mer hållbart och minska sin klimatpåverkan söker kontoret i Sundsvall en medarbetare för att stärka upp kompetensen kring hållbarhet.

Om rollen

Det här är tjänsten för dig som vill skapa och driva dina egna projekt inom området hållbarhet. Du hittar uppslag till projekt och kommer med kreativa idéer om hur du kan driva hållbarhetsfrågor inom Sweco och för deras kunder.

Dina fokusområden är att arbeta med klimat- och hållbarhetsfrågor gentemot fastighetssektorn samt olika typer av verksamheter och även kommuner. Några exempel är bland annat klimatdeklarationer som snart är ett lagkrav för många av Swecos kunder. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är miljöcertifieringar av byggnader, LCA-beräkningar, klimatberäkningar och hållbarhetscoachning gentemot företag och verksamheter. De flesta uppdragen resulterar i att skriva rapport och presentera resultatet för beställaren.

I rollen som hållbarhetskonsult kommer du att tillhöra ett team om tolv personer i Sundsvall. Swecos medarbetare arbetar tillsammans så i den här rollen får du mycket hjälp och stöd av kollegor runt om i Sverige och du kommer att få en mentor i Sundsvall som arbetar inom området energi och klimat.

Din profil

Du har ett brinnande intresse för hållbarhet och att driva frågor inom energi och miljö. Du har antingen relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning eller tidigare arbetserfarenhet kring hållbarhet inom fastighetsbranschen.

Du har ett brett kontaktnät och trivs med att kontakta rätt personer för att skapa affärsmöjligheter i organisationer och företag.

Krav för tjänsten
  • Utbildning eller arbetslivserfarenhet inom Energi & hållbarhet
  • Ett brinnande intresse för hållbarhetsfrågor
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av försäljning eller i en roll där du har haft ett affärsfokus
  • Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen
Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ort: Sundsvall

Du söker tjänsten genom att besvara några frågor och bifoga ditt CV eller din Linkedin-profil. De kandidater som går vidare bjuder vi in till digital intervju. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Holmquist via 076-029 90 39 eller [ Link removed ] .

 

Rekommenderade jobb

Affärsfokuserad konsult inom hållbarhet
Stegra Rekrytering AB Sundsvall Heltidsanställd
administratör till tillväxtverket östersund/distans
Randstad AB Gävleborgs län - Hudiksvall Deltidsanställd
Ej angett
Truckkort? Sommarjobba på lager!
StudentConsulting Västernorrlands län - Sundsvall Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: stegra85