Jobbet Affärsförvaltare - kommersiella avtal har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsförvaltare - kommersiella avtal publicerad av Trafikförvaltningen

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Om tjänsten 

 
I rollen som affärsförvaltare för trafikförvaltningens kommersiella avtal har du ansvar för planering, affär och förvaltning av de kommersiella avtalen. Avtalen är omfattande, komplexa och föränderliga vilket innebär många kontaktytor både internt och externt. Du har budget- och resultatansvar och följer upp ekonomiska mål genom budget, prognos och fakturahantering.  
 
Du tecknar, omförhandlar och följer upp befintliga avtal för att säkerställa kvalité och leverans. Vidare är det ditt ansvar att vidareutveckla affärer med hyresgäster och leverantörer.  
 
Exempel på arbetsuppgifter: 
•  Förvalta och utveckla den kommersiella affären 
•  Hyresförhandlingar  
•  Löpande kunddialog med hyresgäster 
•  Budget och prognosarbete  
•  Beräkning av investeringar & uppstart av investeringsprojekt 
•  Utveckling av fastighetsbestånd och nyetableringar  
•  Driva förhandlingar 
•  Delta i olika fastighetsrelaterade projekt 
•  Projektleda implementeringar av avtal i samband med nya affärer och samarbeten 
•  Delta i upphandlingsarbete med kravställning 
•  Stödja i löpande process- och utvecklingsarbete 

 

Att jobba hos oss 

 


Vårt uppdrag – den gemensamma resan. Att jobba på trafikförvaltningen, verksamheten bakom SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet, innebär att du bidrar till Stockholms samhällsutveckling tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2, 3 miljoner invånare. Din insats gör skillnad i en organisation som ligger i framkant inom miljö och hållbarhet.  
 
Våra värderingar är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.  
 


Vem är du?  

 
Till tjänsten söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning inom fastighet. Skulle du även ha en utbildning inom reklam och marknadsföring är det meriterande. Du har minst tre års erfarenhet från fastighetsförvaltning av kommersiella lokaler. Du har god vana av uppföljning och förvaltning av komplexa avtal. Din vana att tolka och analysera avtal är god och du har förmåga att se helhet i affärer.  
 
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att delta och leda projekt. Även erfarenhet av offentlig sektor, förståelse och viss erfarenhet av upphandlingsarbete är meriterande. Vidare är du van att analysera, beräkna och förstå statistik. Du har förmågan att med kreativitet och nytänkande självständigt bedriva förvaltningsarbete och du slutför dina arbetsuppgifter med goda resultat. Du har stort kundfokus, arbetar affärsmässigt och resultatinriktat. Din förmåga att knyta goda relationer och att samarbeta är mycket god. Du har ett ödmjukt förhållningssätt. 
 

Information och ansökan  

 
Har du frågor eller funderingar? Välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Melin, tfn 08-686 36 56. Om du har frågor om rekryteringsprocessen, kontakta hr-specialist Sophia Blåvall, tfn 08-686 16 25.
 
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande.
Sista ansökningsdag är 2019-06-04. Vi ser fram emot din ansökan!
 

Fackliga kontaktpersoner 
Mounir Ainholm, SACO, tfn 08-686 36 52 
Martina Viklund, Vision, tfn 08-686 30 04 

 

Webb och sociala medier 
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.  
 


Referens

162814

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till