SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Affärsenhetschef till Emil Lundgren på TNG Lead

Affärsenhetschef till Emil Lundgren

TNG Lead Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Chef med ansvar över serviceaffären inom Emil Lundgren AB i Stockholm

Är du en entreprenöriell person med erfarenhet från installationservice som värdesätter täta kunddialoger? Bra! Då kan du vara den chef vi söker till affärsenheten Service vid Emil Lundgren i Stockholms län. Du förväntas att leda och utveckla serviceaffären inom området service el- och teleanläggningar. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Emil Lundgren är verksamma i hela Stockholms län samt delar av övriga Sverige. De erbjuder installationslösningar inom el, tele, kraft, belysning, larm, kommunikation och datanät. Deras kunder finns bland annat inom bygg- och fastighetsbranschen samt elbilsbranschen. Emil Lundgren är ett av flera globala varumärken inom VINCI Energies. I rollen som Affärsenhetschef har du frihet att vara en entreprenör samtidigt som du har styrkan av att vara del av Vinci Energies med stark och långsiktig ägarstruktur.


Stort fokus i rollen är att bygga upp och utveckla enheten där du strategiskt leder och utvecklar serviceaffären. Du har personalansvar över en avdelningschef som rapporterar direkt till dig. På kort sikt förväntas fler avdelningschefer tillsättas allt eftersom att segmentet Service växer.


Som Affärsenhetschef kommer du att ha en central roll att utforma och utveckla serviceaffären i Stockholm. Vilket innebär täta kunddialoger och strategisk arbeta med lönsamma affärer. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga affärsenhetschefer i företaget och ingå i den regionala ledningsgruppen för att säkerställa att affärsenheten fungerar effektivt och möjliggör företagets mål.

Dina arbetsuppgifter

Som Affärsenhetchef vid Emil Lundgren är dina arbetsuppgifter bland annat att:  • Leda, motivera och utveckla medarbetarna.

  • Definiera affärsenhetens strategi för att vidareutveckla lönsamheten.

  • Skapa och vidareutveckla befintliga och nya lönsamma kundrelationer.

  • Utvärdera och driva utveckling av ytterligare serviceverksamhet runtom i Stockholm.

  • Tillsammans med Controller analysera och säkerställa ekonomiska rapporter.

Värt att veta

Kontoret ligger i Österhaninge, södra Stockholm. Enheten består idag av en avdelningschef som har ansvaret för totalt 12 skickliga montörer, tekniker och eltekniker samt en controller och en serviceadministratör. I din roll som Affärsenhetschef rapporterar du till regionchef.

Våra förväntningar

Vi söker dig med en bakgrund inom installationsbranschen med projekterfarenhet. Du har god erfarenhet av att skapa kundrelationer. Har du dessutom ett kontaktnät till potentiella kunder är det ett stort plus! Vi ser det också som ett plus om du har god kunskap inom entreprenadjuridik AB/ABT.


För att lyckas i rollen bör du ha en stark affärsmässig förståelse och kunskaper om att utveckla och driva framgångsrika affärsenheter. Kanske har du tidigare arbetet i roller som Key Account Manager, Serviceledare, Avdelningschef eller projektledare med erfarenhet av försäljning och vill ta nästa steg i din karriär?


Då ditt fokus är att skapa och bibehålla goda relationer med kunder ser vi att du har en god social och kommunikativ förmåga. Du förväntas vidareutveckla serviceaffären varpå vi ser att du sannolikt är en nyfiken och resultatinriktad person med en stark vilja att nå företagets mål. Du är trygg, lyhörd och tydlig då delegering av ansvar, transparens och känsla av tillit är en naturlig del av din ledarstil. 

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: E53F6EFEDBE34A8B9977A8D8F9CFF964