Jobbet Affärsdriven tekniker / ingenjör till ReformTech har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärsdriven tekniker / ingenjör till ReformTech publicerad av TNG

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

ReformTech söker en affärsmässig tekniker med stort intresse för försäljningen

Har du teknisk kompetens med bredd, erfarenhet av att leda kundnära projekt och en förmåga att se utvecklingsmöjligheter i affären? Då är denna roll på ReformTech nästa steg för dig! Vi söker dig som trivs i en platt och kundnära organisation där du får möjlighet att bidra till att utveckla nya och befintliga affärer och kundrelationer. Här får du vara med i utvecklingen av produkter som gör skillnad för miljö, på riktigt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som bedriver utveckling, konsultation och produktion av miljövänliga vatten- och luftvärmare. Våra kunder finns inom marin och buss-och lastbilstillverkare. Som teknisk projektledare hos oss får du mycket ansvar och du driver och utvecklar vår försäljning med fokus på resultat och kvalité. Du har stora möjligheter att utveckla din roll och över tid kan du om du vill få större ansvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar för din produktportfölj, vilket innebär att du svarar för de tekniska frågorna som kommer från våra kunder. Du ansvarar för all information kring produktens användningsområde, hur den fungerar, dess prestanda, effekt och uppnådda produktkrav. Du följer upp produktkontroller och vidtar åtgärder vid behov. I rollen som teknisk ansvarig har du tät kontakt med våra kunder i såväl produkt som servicefrågor. Du deltar kontinuerligt i vårt utvecklings- och förbättringsarbete, med fokus på mål, resultat och leverans. Du bidrar till utveckling av befintliga affärer och en mer värdebaserad försäljning.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kommersiella, tekniska och juridiska frågeställningar som är direkt kopplade till din produktportfölj. Vårt engagemang mot kunderna omfattar ofta  olika moment som spänner över olika kompetensområden, vilket gör att du samverkar med både externa och interna kontakter. Arbetet är förlagt på dagtid och tjänsten innehåller resor då våra kunder finns på flera orter i Sverige och Europa. I tjänsten ingår även resor till Kina där vi har en av våra samarbetspartners.

VEM ÄR DU?

Som minst har du en teknisk gymnasieutbildning inom mekanik, automation, energisystem eller motsvarande. Du har arbetat som tekniker eller ingenjör med maskiner och har erfarenhet från tillverkningsindustri och projektledning.  Du har ett intresse för innovation, en vilja av att göra affärer och trivs att vara spindel i nätet. Du är affärsmässig, pragmatisk och är van vid att jobba nära kunden. Eftersom du har en stark  drivkraft att nå uppsatta mål, är problemlösningsorienterad och nytänkande tror vi också att du är orädd och gärna hugger i. Då tjänsten innebär många externa- och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska. Du är driven och motiveras av att skapa affärer som leder till goda resultat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

AFD294B905FA495D8CBC90BD2CDCB870

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Biluthyrare på heltid till Hertz Arlanda Stockholm StudentConsulting
Elektronikmontörer Tumba Stockholm Lernia
Löneadministratör till Sortera Group Stockholm Wise Professionals
Credit Controller till Preem Stockholm Invici
Engineering Manager Stockholm People Experience
Erfaren administratör inom export Täby Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Elektroingenjör Södertälje Scania

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till