Jobbet Affärsdriven Säljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsdriven Säljare publicerad av Winab Vikväggar AB

Full-Time
Ekerö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en person som stimuleras av att nå högt uppsatta mål – ja, till och med överträffa dem?Har du ett starkt inre driv och ett intresse av att ständigt utveckla och utmana både dig själv och den verksamhet du arbetar i? Brinner du särskilt mycket för mötet med nykund och har förmågan att öppna dörrar? Då har vi uppdraget för dig.

I rollen som Säljare på Winab kommer du att arbeta med försäljning och påverkan av föreskrivande led. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla affären i Sverige men du kommer också ha kontakter med våra utländska partners. Säljarbetet består i att proaktivt, genom besök av kunder påverka dem att välja Winab som leverantör. Arbetet resulterar i offertgivande och orderläggning. Kunderna finner du främst bland byggbolagen men möten förekommer också med slutkunder.

Påverkan av föreskrivare innebär att med regelbundenhet besöka arkitekter och fastighetsutvecklare för att påverka dem att i första hand välja att skriva in Winabs produkter i pågående och kommande projekt. Förutom våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med vår tekniska avdelning och andra viktiga funktioner i företaget. Rollen innebär att arbeta utifrån kundens behov och ta dennes ärenden genom företaget.

Arbetet som Säljare ställer speciella krav på att uppträda professionellt och vara en god ambassadör för Winab och stöd för genomförandet av företagets visioner, strategier och policys.


ansvarsområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Försäljning, driva dialogen med kund till order.
• Påverkan, genom teknisk rådgivning och presentationer hjälpa intressenter till ”rätt” produktval.
• Uppföljning, prognostisering, rapportering av affärsläget.
• Vid behov delta och skapa kundaktiviteter, exempelvis mässor, kampanjer och liknande.


kvalifikationer.

VEM ÄR DU?
Vi tror att du som söker tjänsten:
Har en genuin servicekänsla med intresse för affärer och teknik. Din arbetserfarenhet har du fått inom byggbranschen eller närliggande område. Vi värdesätter dina erfarenheter av att arbeta med arkitekter/ föreskrivare. 

• 2- 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Utbildning på lägst gymnasienivå, gärna tekniskt gymnasium.
• Mycket god vana att arbeta i modern datainfrastruktur, CRM, Affärssystem, MS Office.
• Du talar och skriver flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har en utpräglad ”jag kan” attityd och är mån om att agera professionellt i alla lägen.

Du kommunicerar enkelt med kunder och kollegor och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Din servicenivå är hög och du är flexibel vilket gör att du har lätt för att prioritera i det dagliga arbetet och fatta egna beslut, samtidigt kan du också vara en teamspelare. Du har god administrativ förmåga vilket gör att du leverera resultat med hög kvalitet. För att trivas här är du  intresserad av teknik och har en naturlig drivkraft att lära dig så mycket som möjligt om våra produkter. Din energinivå är hög och din sociala kompetens skapar en god stämning runt dig som person.ansökan.

Vi erbjuder en spännande säljroll i ett litet med väl sammansvetsat team som gillar att vinna tillsammans och ha kul och som har marknadens bästa produkter och lösningar i ryggen. Du får möjligheten att arbeta med kompetenta trevliga kollegor i en naturskön miljö ute på Ekerö. Winab främjar personlig utveckling samt ser gärna att man utvecklas vidare inom bolaget. 

Förutom det så erbjuder vi friskvård, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar. Vi försöker också emellanåt hitta på roliga saker tillsammans.
Kollektivavtal finns.

Är detta din nya utmaning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag intervjuer och urval sker löpande. Frågor angående rekryteringen besvaras av Jeanette Walters Rekryteringskonsult  0733434766 alt [ Email address blocked ]
Vi uppskattar extra mycket ett personligt brev där du beskriver varför just du är rätt för denna tjänst.

Referens

201305035

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till