Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Affärsdriven rekryteringskonsult till Jurek Business Support jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Affärsdriven rekryteringskonsult till Jurek Business Support på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Affärsdriven rekryteringskonsult till Jurek Business Support

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Om rollen

Till Jureks kontor i Stockholm söker vi nu en Affärsdriven rekryteringskonsult till vårt specialistområde Business Support. I denna roll ansvarar du för alla delar i rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en dedikerad researcher. Du är med vid behovsanalysen hos kund och upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera fler rekryteringsprocesser parallellt där vikten av kontinuerlig information och uppdatering kring rekryteringsstatus samt att leverera med hög kvalitet i tid är avgörande för framgångsrika samarbeten och fördjupade relationer.

Uppdragen kommer i första hand in genom våra kundansvariga som kontinuerligt bearbetar behov och merförsäljning hos nya och befintliga kunder men tjänsten ställer även krav på egen förmåga att utveckla relationer och genom ditt nätverk skapa möjligheter till samarbeten kring kompetensförsörjning. Som rekryteringskonsult kommer du ha ett nära samarbete med kundansvarig och i vissa fall en researcher där ni tillsammans gör behovsanalys hos kund. Din roll blir en mycket viktig del av arbetet i egenskap av specialist inom ditt område med djup förståelse och kunskap om tjänsten ni ska rekrytera till. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.Vem är du?

Vi söker dig som har fler års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad service och administration inom Professional Services och som har god förståelse för de utmaningar och situationer man ofta ställs inför i en tjänst med höga krav på förstklassig leverans och serviceinriktad inställning och attityd. Har du även arbetat med rekrytering eller har tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen är det meriterande. Du har ett gott affärssinne och god förståelse för olika strategier men trivs i en operationell roll där du genom din insats och ditt engagemang bidrar till att nå de gemensamma målen.


Vi ser framför oss att du har en hög ambitionsnivå, ett starkt driv, är målinriktad samt har en professionell attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du är en social person som gärna tar ditt nätverk till hjälp för att fördjupa relationen till kunder och kandidater. För att bli framgångsrik i rollen krävs en god kommunikationsförmåga, hög social kompetens och naturlig fallenhet för att bygga relationer och förtroende. Som person är du konsultativ, närvarande och lyhörd och du har ett starkt intresse för människor och affären.

Vi har en stark teamkultur inom Jurek samtidigt där vi alla förväntas ta stort eget ansvar och driva vårt arbete självständigt framåt. I arbetet som rekryteringskonsult behöver du kavla upp ärmarna och arbeta i varierat tempo med många parallella uppgifter. Det ställer krav på god struktur och prioriteringsförmåga samtidigt som det gäller att hitta lösningar till situationer som uppstår och vara flexibel. Vi arbetar i en internationell kontext varför det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.Du erbjuds

Du erbjuds en specialistroll som Affärsdriven rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande kompetensförsörjningsbolag. Du blir en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar och ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och höga ambitioner. Vårt kontor ligger på Biblioteksgatan i centrala Stockholm där vi förhoppningsvis från i höst kommer kunna samlas delar av arbetsveckan.

För mer information om tjänsten eller Jurek är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på [ Email address blocked ] . Du kan även kontakta Susanne Waering, Head of Business Support på [ Email address blocked ] om du vill ventilera mer kring rollen. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via nedanstående länk. Under semesterveckorna 28-31 kommer vi inte vara lika aktiva i processen eller på mejlen varför svar kan dröja något.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt specialistområde Business Support med placering i Stockholm.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag drygt 80 medarbetare internt och har ca 280 konsulter.

Sökord: Rekryteringskonsult, Senior konsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Executive Assistant, Professional Services


 

Rekommenderade jobb

Affärsdriven rekryteringskonsult till Jurek Business Support
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Ekonom till rollen som Senior Rekryteringskonsult
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Driven researcher/rekryteringsassistent till Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 4DF3D8BF22C449448C09D1B3FE77A0CC