Jobbet Affärsdriven redovisningschef till Tunstall Nordic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsdriven redovisningschef till Tunstall Nordic publicerad av Meritmind

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Tunstall söker nu en redovisningschef, tillika ansvarig för det nordiska shared services centret. Du kommer att ha personalansvar för sju personer och rapporterar till Finance Director – Nordics. Tjänsten utgår från Tunstalls nordiska huvudkontor i Malmö.

Som redovisningschef kommer du ta dig an både operativa och strategiska utmaningar i en snabbrörlig verksamhet präglad av tillväxt.

Ansvarsområden som redovisningschef

  • Ansvara för det nordiska shared services teamet bestående av redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra samt business support.
  • Tillsammans med de nordiska ekonomicheferna säkerställa professionell service till de nordiska enheterna.
  • Aktivt arbeta med förbättring och utveckling av processer och strukturer.
  • Stödja arbetet med budget, uppföljning och prognoser.
  • Deltaga i intern och extern revision samt relaterad uppföljning.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen som civilekonom, gärna med inriktning på revision och redovisning. Du har flera års erfarenhet från, för tjänsten, relevanta positioner. Du är stark i redovisning samt har en ådra för controlling. Du har tidigare haft personalansvar och brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från internationella bolag och att kännedom om IFRS finns. Du är duktig på Excel samt har ett stort systemintresse. Då rollen innebär regelbundna internationella kontakter är det av vikt att du skriver och talar engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din roll som redovisningschef behöver du trivas i en verksamhet där affären står i fokus. Stundtals är tempot högt vilket kräver att du är stresstålig med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Som chef är du coachande och inkännande med en öppen och rak kommunikation. Vidare är du förändringsbenägen och har en vilja att tänka i nya banor. För Tunstall är det viktigt att du visar engagemang i företagets utveckling samt en vilja att göra skillnad.

Placeringsort: Malmö


Om Tunstall Healthcare Group Ltd
Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 3000 anställda ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder över hela världen. Tre miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland & viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 600 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Besök gärna www.tunstall.se för mer information!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tunstall med Meritmind. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Så länge annonsen ligger ute på vår hemsida är tjänsten sökbar.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Helena Centerblad på 0707 49 99 63 eller rekryteringskonsult Anna Alenryd på 070 764 81 04. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstånd, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 Välkommen med din ansökan!Referens

IMR-4106207

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till