Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi söker dig som motiveras av att arbeta i en självständig, lärande och affärsinriktad roll i ett högt tempo i en bransch som kännetecknas av ständig utveckling och närhet till marknaden.

I rollen som vår nya organisationskonsult kommer du tillsammans med oss konsulter och våra duktiga säljare arbeta affärsinriktat för att skapa långsiktiga samarbeten med kunder. Du kommer även arbeta strategiskt med att driva verksamheten framåt och ta fram nya utbildningskoncept. Men den största delen av rollen utgör det vi brinner för mest, att utbilda, coacha och skräddarsy utvecklingsprogram för våra klienter och utbildningsdeltagare. Du kommer att jobba nära vår Affärsområdeschef Karolina Wahlström som du även rapporterar till. För rätt person finns möjlighet att växa och ta ytterligare ansvar.

Din roll är bred och i det dagliga arbetar du med;
• Att utveckla affären tillsammans med kundansvariga
• Utvecklingsprocesser för ledare och ledningsgrupper
• Utvecklingsprocesser för team
• Coachning
• Kortare workshops/föreläsningar
• Att ta fram content till hemsida, veckobrev, utskick
• Att ta fram nya utbildningskoncept

Det som kännetecknar dig är din kommunikativa förmåga, din kompetens och din professionalism. Du är trygg i dig själv och står stabilt i en affärsinriktad och entreprenöriell miljö. Du vågar utmana, är coachande och bra på att hantera och möta individer med olika bakgrunder, individuellt som i grupp. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som inspirerande, lyhörd och kvalitetsmedveten. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss, så att du har med dig en god portion positiv energi är ett måste.

En bra bakgrund är 5-10 års arbete som coach och konsult inom ledarskap och grupputveckling. Du har tidigare erfarenhet i en roll som chef och du har med fördel en bakgrund inom HR, beteendevetenskap eller annan relevant erfarenhet för tjänsten. Du har ett framkantstänk kring hur man tex kan arbeta med digitala utbildningar, appar för uppföljning och realtidsmätningar. Vi ser det som ett stort plus om du har ett stort nätverk och arbetat inom konsultbranschen i en affärsdriven roll som kännetecknas av snabba förändringar. Du är vidare helt bekväm att hålla utbildningar och coacha både på engelska och svenska.

Vi ser gärna även att du är handledare i en eller flera ledarskapsprogram som UGL, UL, Situations anpassat ledarskap och är ICF certifierad coach.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Tjänsten är placerad i Stockholm och då ID Entity arbetar med kunder runt hela landet innebär det ibland resor.

Om verksamheten
Vi på ID Entity brinner för att skapa utveckling och lärande. Vår filosofi grundar sig i att skapa verklig förändring genom en framgångsrik pedagogisk metod och innehåll som är forskningsbaserad och relevant för dagens snabbrörliga arbetsliv. Vi utgörs av ett team organisationskonsulter med kompetens inom ledarskap, stress och hållbarhet, teamutveckling, coaching och outplacement.

Vi ingår i Jurekkoncernen som består av 80 professionella och härliga kollegor med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Sökord: ledarskapskonsult, organisationskonsult, coach, verksamhetsutvecklare, affärsutveckling


 

Rekommenderade jobb

Affärsdriven organisationskonsult till ID Entity by Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Montör hos Munters i Tobo
Munters Europe AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 0E9B25848D1A4585BD47EF34EFE3EE98