SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor jobb i Malmö på Qrios

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor på Qrios

Affärsdriven konsultchef till vårt Malmökontor

Qrios Malmö, Skåne län Heltid
Om tjänsten
Är du en person som gillar att jobba i en flexibel miljö med växlande arbetsuppgifter och stor frihet? Vi utökar just nu vårt team med en mångfacetterad, säljande och driven konsultchef som vill vara med och utveckla vår expansiva verksamhet i Malmö! Du ingår i vårt dotterbolag QRIOS Life Science & Engineering och du kommer att arbeta tillsammans med rekryterare, laboratorieingenjörer, processingenjörer, QA-konsulter, ja listan är lång över oss alla som samarbetar för att lyckas!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I den här rollen är du relationsskapare, säljare och samtidigt spindeln i nätet för alla konsulter som dagligen hjälper våra kunder att lyckas med sin verksamhet. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för bland annat: • Kontakta och skapa relationer med dina framtida kunder • Rekrytering av ny kompetens till dina kundteam • Ansvar för hela HR-processen, allt från onboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor, coachning och kompetensutveckling • Arrangera sociala aktiviteter för kunder och kollegor. Som en del av management-teamet i Malmö är du en självklar första kontakt med många av våra framtida kunder och du tar stort ansvar för att bidra till att bearbeta marknaden och bygga upp våra kundkontakter genom tempo och specialistleverans. Vi är en flexibel arbetsplats där den ena dagen sällan är den andra lik, vilket ställer krav på oss att vara kreativa och lösningsorienterade. Detta är ett perfekt jobb för dig som tyckte det var tråkigt att sitta hemma framför Teams under pandemin och längtar efter att få komma ut och träffa folk på riktigt igen!

Vem är du?
Du drivs av att bygga relationer och skapa nya kontakter med kunder och kandidater. Förmodligen har du en bakgrund inom Life Science, antingen akademiskt eller genom tidigare arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet inom konsultbranschen sedan tidigare och plus i kanten om det varit just inom Life Science- eller tekniksektorn. Du behöver behärska svenska och engelska obehindrat både i tal och i skrift. Låter detta som ett utmärkt jobb för dig? Tveka inte höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar! Vi tillämpar löpande urval så passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom Life Science, Engineering som vill attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens de efterfrågar. Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 431