Jobbet affärsdriven konsultchef till Randstad i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

affärsdriven konsultchef till Randstad i Göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi arbetar med att erbjuda människor sina drömjobb. Det gör ditt jobb som säljande konsultchef extra viktigt.

Brinner du för försäljning och har med dig en utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning kan du vara personen vi söker!
Vi behöver dig som är intresserad av att bygga hållbara kundrelationer, steg för steg. Vi säljer, bemannar och rekryterar för både korta och långa uppdrag, skapar nya karriärer och hjälper våra kunder att nå sin fulla potential.
 
Hos oss är teamwork och samarbete väsentligt för att lyckas i rollen. Du, i tätt samarbete med ditt team, måste tillsammans arbeta med mycket energi, glädje och driv för att skapa nya affärsmöjligheter. Rollen innebär också mycket självständigt säljarbete mot befintliga och nya kunder med stort fokus på affärer.


ansvarsområde.

I rollen som säljande konsultchef kommer du ges möjlighet att arbeta mot våra kunder inom Blue collar-segmentet i Göteborg med omnejd.
Du kommer att arbeta i en tempofylld vardag och i en roll med stor variation, då du kommer arbeta med att både bearbeta potentiella kunder och merförsäljning till befintliga kunder, ha ett eget kundansvar men även med att löpande ha kontakt med kandidater och konsulter. 
 
Tillsammans med ditt team driver du hela rekryteringsprocesserna, från kravprofil och annonsering till intervju och kandidatpresentation. 
Rollen ställer krav på ett stort engagemang, god struktur i kombination med öppenhet för flexibilitet i ditt dagliga arbete.

Nedan följer ett urval av dina arbetsuppgifter:

  • Prospektering, nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder 
  • Prissättning, offerter och upprättande av kundavtal
  • Rekrytering, anställning och uppföljning av konsulter
  • Medarbetarsamtal, lönesamtal och personalansvar för konsulter 


arbetstider.

Start enligt överenskommelse, heltid och tillsvidare.
Tjänsten börjar med en 6 månaders provanställning.


kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad, positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Kanske är det därför du är så framgångsrik inom försäljning? Du är nämligen trygg i vad du, ditt team och konsulter kan erbjuda i form av såväl nytta som värde. På så sätt gör vi skillnad och goda konsult- och kundrelationer kommer på köpet. 
I dig ser vi kollegan som är målmedveten och tävlingsinriktad men saknar vassa armbågar. Du är hellre hjälpsam, entusiasmerande och vågar. Är du dessutom resultatorienterad, strukturerad och vill nå nya höjder? Då kommer du att trivas hos oss. 
 
Vi tror att du som söker har en akademisk utbildning inom personal, ekonomi och/eller försäljning med ca 2-3 års arbetslivserfarenhet, alternativt att du har motsvarande arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen och brinner för försäljning. 
Du har med fördel branscherfarenhet, ett lokalt nätverk och/eller tidigare arbetat med olika roller inom Blue collar-segmentet. 
Goda kunskaper i såväl svenska och engelska krävs för att hantera rollen.
B-körkort är ett krav.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-03-12 men urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Referens

201270831

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till