Jobbet Affärsdriven Kökssäljare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärsdriven Kökssäljare publicerad av Made for Sales

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

HärjedalsKök AB är en av Nordens största producenter av måttanpassade köksluckor. Företaget har huvudkontor med produktion i Härjedalen och försäljningskontor över hela Sverige och Norge. I Sverige arbetar 60 säljare som gillar utmaningar och det sociala mötet med människor. Vill du vara med och förstärka region Syd med placering i Göteborg? Fortsätt läs.

I rollen som Kökssäljare har du ansvar för hela säljprocessen, från kvalitativt arbete för att hitta nya kunder till att hantera löpande förfrågningar. Genom närvaro på marknaden via mässor, marknadsaktiviteter och visningar kommer du som Kökssäljare att göra HärjedalsKök till kundernas förstahandsval. Dina kunder är alla privatpersoner som äger sitt eget kök norr om Göteborg. Du kommer att rapportera till ditt distrikts teamledare.

Vi söker dig som har körkort, ett naturligt intresse för affärer och bakgrund från någon form av praktiskt yrke och/eller har ett intresse inom området. Du är starkt ansvarstagande och vill bli en del i ett ambitiöst och duktigt team samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och resultatorienterat för att nå dina mål. Du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete och trivs i en roll där du får stor möjlighet att själv påverka resultatet i en organisation som bland annat har mottagit pris för Årets Gasellföretag. För att lyckas i rollen har du ett starkt eget driv i processen, externt såväl som internt och du är mål- och resultatinriktad. Du är förtroendeingivande, noggrann och har en stark förmåga att bygga relationer med de personer du träffar och där ditt omdöme är av stor vikt. Vidare är du social och utåtriktad då jobbet till stor del handlar om att ta kontakt och etablera förtroende hos våra potentiella kunder. Arbetet är till viss del förlagt även på kvällar och helger.

Du erbjuds en spännande utmaning i en flexibel roll med mycket eget ansvar på ett framåtriktat och välkänt företag. Du blir en del i ett duktigt, drivet och hjälpsamt team med ambitionen att vara bäst i branschen. Det förekommer tävlingar, roliga teamaktiviteter och möjlighet till spännande resor. Dessutom får du en gedigen säljutbildning och regelbunden uppföljning genom HK Business School. Anställningen inleds med tre veckors introduktion och utbildning.

Vill du arbeta i en flexibel och ansvarsfull roll på ett företag som är marknadsledande i Sverige inom köksrenovering? Sänd då in dina ansökningshandlingar nedan, urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales, rekryteringskonsult Josefine Blomén.

Referens

madeforsales695

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till