Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsdriven Data Privacy-jurist till Aspia job in Stockholm at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsdriven Data Privacy-jurist till Aspia på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Affärsdriven Data Privacy-jurist till Aspia

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Arbetsbeskrivning:

I rollen som Data Privacy jurist blir du en del av vårt juristteam som arbetar löpande med rådgivning och compliance rörande GDPR, Data Privacy och informationssäkerhet. Du kommer tidigt att ges stort eget ansvar och du kommer att vara med på resan att bygga och utveckla området inom Data Privacy.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist eller har annan likvärdig utbildning och har minst 3-5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Du har ett genuint intresse och erfarenhet av rättsområdet GDPR och informationssäkerhet. Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen är det meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift och du är dessutom marknadsorienterad och drivs av att skapa affärer.

Vi i teamet är alla ödmjuka och prestigelösa och dessa egenskaper värdesätter vi när vi nu söker fler kollegor. Du trivs med att arbeta i team och i en extrovert miljö. Du gillar att träffa människor och att skapa relationer. Du har dessutom intresse för att hålla utbildningar och seminarier.

Du erbjuds:

Aspias målsättning är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Vi arbetar flexibelt, har kollektivavtal och bra förmåner.

I rollen som konsult på Aspia kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder. Hos oss får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aspia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via [ Email address blocked ] . Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten:

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 200 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se


 

Rekommenderade jobb

Affärsdriven Data Privacy-jurist till Aspia
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltid
Product Team Developer
Nigel Frank International Stockholms län - Sundbyberg Heltidsanställd
35.000 kr - 50.000 kr/År
Laboratorieingenjör inom kemi till Uppsala
Randstad AB Uppsala län - Uppsala Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 8A2539D6D14D4410B1EB738271DA3B84