Jobbet Affärschef till StudentConsulting i Örebro! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Affärschef till StudentConsulting i Örebro! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att göra affärer och att arbeta med människor? Har du passionen för att leda ett vinnande team och arbeta med lönsamma affärer? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar.

Vi söker nu en ny Affärschef till oss i Örebro, då vår befintliga kollega går vidare efter ett antal år i bolaget. Som Affärschef har du personalansvar för det interna teamet som i nuläget består av en kundansvarig och tre rekryteringsassistenter. I rollen har du även ansvar för affärsenhetens externa kunder och konsulter. Du kommer jobba brett mot olika branscher, bl a IT, ekonomi och lager.

I tjänsten kommer du ha ett stort fokus på att förvalta och utveckla våra befintliga kundsamarbeten men även att skapa nya affärer. Tjänsten innebär också ett internt operativt ledarskap där du ges möjlighet till att arbeta med kompetenta kollegor som brinner för bemanning, rekrytering och affärsmannaskap.

I tjänsten som Affärschef kommer dina övergripande ansvarsområden vara:
o Budget- och resultatansvar
o Driva och utveckla befintliga och nya affärer
o Personalansvar och personalutveckling
o Rekrytering av nya kollegor
o Bygga relationer med såväl kunder som fackliga kontakter
o Leda och fördela arbetet

Dina arbetstider kommer vara mån-fre kl 8-17. Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom ekonomi, personal, försäljning eller liknande. Vi ser gärna att du har arbetat med personal/ledarskap eller försäljning sedan innan. Om du har erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen ses det som meriterande, dock inget krav.

Som person är du resultatorienterad, driven och energisk. Du är nyfiken och ser möjligheter framför hinder. Du går in med en positiv attityd i det mesta som du tar dig an och ger dig inte i första taget. Du har lätt för att samarbeta med andra och drivs av att se dina medarbetare lyckas och utvecklas. Du brinner för affärer och mötet med människor. Vi ser gärna att du som söker innehar B-körkort.

Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag via www.studentconsulting.com. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer då vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43267

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

CNC-operatör, fräsning Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Truck-/lastmaskinförare Södermanland Eskilstuna Rätt Bemanning & Rekrytering
CNC-operatör svarv Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Legosvetsare till PTAB Kumla Rätt Bemanning & Rekrytering
Lagerarbetare Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Lastbilsmekaniker Örebro Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Lagerarbetare med erfarenhet av skjutstativ Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Undersköterska till Rosenlund Örebro Örebro Kommun
Energisk och driven konsultchef Eskilstuna Aditro Logistics
Materialingenjör Eskilstuna Volvo Group
Cloud Solutions Architect Örebro Poolia
Säljmedarebetare vitvaror/småvitt Katrineholm Elgiganten AB
Våtlackerare Örebro Rätt Bemanning & Rekrytering
Personlig Assistent Örebro Assistansbolaget i Sverige AB
CNC-tekniker sökes! Örebro Framtiden
Digitaliseringsutvecklare Örebro Örebro Kommun
Kundkoordinator till Tibnor Köping Academic Work
Vi söker produktionstekniker! Karlskoga Framtiden
Montör till fordonsindustrin Eskilstuna Lernia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till