Jobbet Affärschef till Merresor i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Affärschef till Merresor i Stockholm publicerad av TNG Tech

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en driftig Affärschef till Merresor i Stockholm

Känner du dig trygg i din roll som ledare och vill nu testa en ny bransch? Eller har du jobbat med målstyrning och kvalitetsuppföljning i en annan verksamhet och vill ha nya utmaningar? Merresor, ett helägt dotterbolag till Transdev Sverige, söker nu en Affärschef som ska utveckla och driva verksamheten. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för utvecklingen av affärsområdet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Affärschef på Merresor kommer du till ett bolag som är inne i en expansiv fas med bibehållen lönsamhet och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir central i företagets strävan mot att ständigt förbättra verksamheten och du kommer få stort utrymme att forma din enhet.

Moderbolaget Transdev är ett internationellt bolag som ständigt arbetar med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även mycket goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Som Affärschef får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdevs och Merresors värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Affärsområdet Merresor är inne i en uppbyggnad/utvecklingsfas där flera enheter och områden slås samman under varumärket Merresor. Detta innebär att vi söker en person med dokumenterad erfarenhet av organisations och affärsutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Budget, resultat och personalansvar för affärsområdet,  4 direktrapporterande
  • Bygga team och rekrytera
  • Utveckling och uppföljning av befintliga avtal, kontakter och förhandlingar med kunder och leverantörer
  • Försäljningsansvar samt medverka vid nykundsbearbetning samt i anbudsprocessen
  • Drift - trafikplanering för fordon och personal med fokus på effektivitet
  • Ansvar för, beställningstrafik, båtbusstrafiken Destination Gotland, Silja, Viking, Eckerö, skoltrafiken samt för Expressbusslinjen Gävle-Stockholm
  • Ingå i Merresors ledningsgrupp
  • Vara en förebild och säkra efterlevnad av värdegrund, regler, centralt fastställda arbetssätt riktlinjer och policys

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar så fort rätt person kan vara på plats. Du utgår ifrån vårt kontor i Sollentuna och resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten tillhör affärsområdet Merresor och du kommer att rapportera till VD Merresor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har dokumenterade goda ledaregenskaper och kan hantera olika typer av ledarskap beroende på personal och situation. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar i personalintensiva kundnära verksamheter och drivs av att nå dina uppsatta mål. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Vi ser gärna att du tidigare har haft försäljningsansvar eller på annat sätt arbetat strukturerat med försäljning vilket innebär att du har en god förståelse av säljprocessen och driver affären framåt. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från transportbranschen eller andra branscher med stora entreprenadaffärer. Du har förmodligen också en akademisk examen inom teknik, ekonomi eller motsvarande.

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan skapa nödvändiga processer och rutiner vid behov.  Då man träffar och samarbetar med många olika personer både internt och externt så tror vi att du har en hög social förmåga och är en representativ person i alla situationer. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

3FC9BB5A5183478283BC291569D29AC3

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till