Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Affärsansvarig säljare till Dahl Sverige AB, Skåne job in Malmö at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Affärsansvarig säljare till Dahl Sverige AB, Skåne på Säljpoolen

Affärsansvarig säljare till Dahl Sverige AB, Skåne

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


 'Med en kompetens och förmåga att vilja dela med sig av sina kunskaper till sina medarbetare har Dahl arbetat framgångsrikt med sitt Employer Branding arbete, både för nuvarande och potentiella medarbetare. Just därför utses Dahl till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.' 

Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding-arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals. Dahl har blivit utnämnda till Karriärföretag sex år i rad! 

Dahl är Sveriges ledande VVS-grossist och har ett åttiotal butiker (DahlCenter), från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Vi omsätter ca 9 miljarder och är ungefär 1 300 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord.

Vi letar nu efter vår nästa  

Affärsansvarig säljare
till Skåne

Dahl fortsätter att växa och söker nu en affärsansvarig säljare i region Syd med ansvar för kund-, affär- och tillväxt. Du kommer att tillhöra Team Kyla och utgå från något av våra kontor inom distriktet.

Rollen
Som affärsansvarig säljare inom Team Kyla Syd blir du vår spjutspets och nyckelperson samt ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom, lokalt entreprenörskap och spetskompetens. Kylkundernas behov omfattar flera teknikområden och utöver kylteamet så kommer du att samarbeta med specialister inom VS, industri, flödesmätning mm. för att på så sätt ge kunderna bästa tänkbara service.

Du kommer att ha en fri roll där strategisk planering och proaktivt säljarbete på fält är nyckeln för att kunna utveckla Dahls prioriterade kunder. Arbetsdagarna är varierande med kundmöten och arbetsplatsbesök för att sälja in Dahls totala kunderbjudande. Rollen är varierande och nära samarbete med innesälj är viktigt. Dahls digitala affär växer kraftigt och med tanke på rådande världsläge finns det effektiva digitala verktyg att tillgå i din roll. 

Då Kyla är ett av Dahls uttalade tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. Rollen innebär direkt kundansvar för majoriteten kylkunder i syd. Du driver den totala utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till. Du kommer också ha ett nära samarbete med affärsområdeschef Kyla i Sverige.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Dahl söker en energisk och ambitiös säljare som får energi av att träffa kund och göra affär. Du behöver ha ett tekniskt intresse för att snabbt förstå de utmaningar och behov som våra kunder ställs inför. Du behöver också vara en lagspelare och som använder vår digitala plattform som verktyg för att öka produktiviteten. ”

Läs mer om vad Martin har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Passar vi varandra?
Har du ett stort intresse av att skapa och utveckla affärer? Vi söker dig som har ett högt engagemang och förmåga att bygga och förädla kundrelationer. Stämmer detta in på dig kommer du att trivas hos oss. 

Din bakgrund kan variera men du bör ha några års erfarenhet av komplex försäljning. Du behöver nödvändigtvis inte komma från branschen, men erfarenhet från kylmarknaden inom fabrikant-, grossist-, eller installatörsledet är meriterande.

Varför arbeta hos oss?
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande jobb i en positiv och framgångsrik miljö. Du blir en viktig del i vår organisation där ute- och innesäljare jobbar i team och hjälps åt genom hela affärsprocessen. Att göra det lilla extra för våra kunder ligger naturligt för oss.

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt träningskort, glasögon och linser m.m. 

Som ny utesäljare på Dahl får du en strukturerad och omfattande onboarding samt stöttning och vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete. Allt för bästa möjliga introduktion!

Kontakt och ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Nilsson 0708-30 65 43.

Alla ansökningar görs via ansökningsknappen. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi ca 1 300 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Affärsansvarig säljare till Dahl Sverige AB, Skåne
Säljpoolen Malmö Heltidsanställd
Extrajobb som terminalarbetare för kvällsjobb vid Sturup!
StudentConsulting Skåne län - Svedala Deltidsanställd
Ej angett
Studerande lagerarbetare till blomsterlager!
StudentConsulting Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 948608fe27ab4e7b960abcaa8c4f21