Jobbet AFFÄRSDRIVEN CFO TILL TOPRIGHT NORDIC har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

AFFÄRSDRIVEN CFO TILL TOPRIGHT NORDIC publicerad av Resultat AB

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om företaget
TopRight Nordic är ett börsnoterat bolag som varit verksamma sedan 2012. Under 2019 bildades den nuvarande koncernen där de helägda dotterbolagen Ferm & Persson, TDLight, Visual Solutions och HISAB ingår. TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi och har genom de nyförvärvade dotterbolagen tagit ett helhetsgrepp om framförallt glas och konstruktion. Genom TopRight Nordic erbjuder vi varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Vi ligger i marknadens framkant avseende modern ljusteknologi och arbetar med kunder som eftersträvar kreativa och effektiva affärslösningar. Tillväxten har präglats av förvärv men kommer framåt vara mer fokuserad på organisk tillväxt. Man är idag ca 55 anställda. Som CFO kommer du, tillsammans med vår CEO samt lokala VDs, att bygga upp en framåtlutad och affärsdriven central ekonomifunktion för koncernens samtliga bolag. Du ansvarar för att utveckla och driva fungerande ekonomiprocesser, samt bidrar till företagets framgång med ditt affärstänk. Placering kommer att vara i Västra Frölunda, Göteborg.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer vara fördelat mellan de olika bolagen i koncernen, men ditt huvudsakliga fokus är att övergripande se till så att koncernen har kvalitetssäkrade och väl fungerande ekonomiprocesser i enlighet med lag och ordning. Då bolaget är börsnoterat kommer du i din roll som CFO ansvara för rapportering och analys, men även utveckling. Du kommer arbeta nära vår CEO, övrig ledning samt lokala VDs i dotterbolagen. Tjänsten innebär att du är en del av TopRight Nordics ledningsgrupp. En viktig del i ditt arbete kommer vara att proaktivt driva och agera i likviditetsprognoser, nyckeltalsanalyser, projektuppföljning samt att ur ett affärsmässigt perspektiv skapa processer och rutiner för alla bolag i koncernen. Samtliga koncernbolag arbetar i affärssystemet Fortnox.

Din profil
Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning och goda grundläggande redovisningskunskaper. Du har sedan tidigare erfarenhet av en liknande roll i ett mellanstort bolag och trivs med att vara delaktig i en tillväxtresa där snabba beslut sker och blicken alltid är riktad framåt. Vidare har du erfarenhet från arbete i ett börsnoterat bolag, inte nödvändigtvis från rollen som CFO. Har du även erfarenhet från större bolag och rollen som Ekonomichef och/eller Controller är det meriterande. För att lyckas i rollen är du en flexibel, nyfiken och mycket ansvarstagande person. Du är självgående och tycker om att driva ditt eget samt företagets arbete framåt. Förändringar och svårigheter motiverar dig, du är inte rädd för att ta tag i problem och aktivt arbeta mot en lösning. TopRight Nordics devis är att ”vi aldrig är bättre än vår senaste affär” och vi lever efter mottot att vara ”i ständig förändring”. För att passa in i vår kultur är det därför viktigt att du som person sporras av förändring och drivs av att ständigt utveckla och förbättra. Du är en person som älskar måndagar helt enkelt.

Framgångsfaktorer
• Relevant universitet-/högskoleutbildning • Erfarenhet från börsnoterat bolag • Tidigare erfarenhet från en roll som CFO och/eller Business Controller är meriterande • Vana av att driva förändringsprocesser och att aktivt bidra till affärsutveckling • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Västra Frölunda, Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen, 073-039 44 00 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-11 Denna tjänst är en rekrytering där du blir anställd av TopRight Nordic. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Referens

7865

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till