Jobbet Adminstratör på deltid sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Adminstratör på deltid sökes! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett utvecklande jobb inom branschen? Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba med administration på deltid i Uddevalla!

Information om uppdraget:

Trivs du med att arbeta lösningsfokuserat samt har ett sinne för detaljer? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifterna är varierande där du kommer att få arbeta med skadeanmälan, fakturaunderlag, ringa samtal, arbeta med orderhantering samt vara länken mellan såväl interna som externa personer. Detta kräver av dig att du trivs i rollen med att arbeta självständigt, lösningsorienterat och ha många bollar i luften!

Du kommer att få en ordentlig upplärning på plats hos kunden. Därefter finns möjligheter att kunna sköta sitt arbete från annan plats.

Arbetsplatsen ligger i Uddevalla och arbetspassen kommer vara förlagda dagtid, måndag – fredag.

Uppdraget är på deltid och kommer starta så fort vi hittar rätt person, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du är ordningsam och har god datorvana då du har datorn som ditt främsta arbetsredskap i tjänsten. Meriterande är tidigare kunskap inom administration eller liknande. Vidare ser vi att du trivs med att hitta egna lösningar och att ta egna initiativ!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45858

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till