Jobbet Administrativt extrajobb hos Securitas har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativt extrajobb hos Securitas publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 6 dagar
Deltidsanställd
Malmö
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student, gillar ordning och reda och gillar tänket att var sak har sin plats? Har du även erfarenhet av administration och har god datorvana? Då har du chansen att bli del av Securitas framgångsrika kundtjänstavdelning. En fantastisk möjlighet att arbeta på ett företag med ett väletablerat varumärke! Låter det intressant? Vi går igenom ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Academic Work söker studenter till Securitas kundtjänstavdelning i Malmö. Du kommer bli en del av ett engagerat team på cirka 10 personer och planen är att anställa en till två till studenter kommer in och stöttar upp under terminerna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Securitas. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till februari 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta med att ge högklassig service till Securitas företags- och privatkunder, men även till företagets interna kontaktytor. Förutom att vara ansiktet utåt till Securitas kunder kommer du vara en mycket viktig länk mellan Securitas säljare och drift. Du arbetar i ett öppet kontorslandskap med varierande arbetsuppgifter där fokus ligger på att ge god kundservice till företagets kunder. Ditt främsta arbetsbetsverktyg är telefon och mail och du kommer även arbeta med vissa administrativa arbetsuppgifter så som avtalshantering och fakturafrågor. Securitas kommer ge god support och utbildning för att hjälpa dig att komma in i din nya roll.

* Är student på eftergymnasialnivå på minst 50 % och tar examen tidigast HT19.
* Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift samt har mycket goda kunskaper i engelska.
* Bor i Malmö med omnejd. Detta då passen kan komma med kort varsel och sträcka sig från 3 till 8 timmar. Du måste vara okej med eventuell pendling.
* Är ostraffad. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag, vilket innebär att du måste vara ostraffad.

Det är meriterande om du:

* Har arbetat med service och kundkontakt tidigare, gärna som kundtjänstmedarbetare eller som kundtjänstadministratör.

Som person är du strukturerad samt har förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, är uppmärksam på detaljer och lämnar inget åt slumpen. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Vidare är du en prestigelös person som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetsuppgifter. Du är snabblärd, lyhörd för feedback och förstår vikten av varför man behöver ha ett högt säkerhetstänk om man arbetar hos Securitas.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September 2018
* Omfattning: Deltid, upp till 2 pass/veckan
* Lön: Enligt avtal
* Placering: Agnesfridsvägen 113A
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15012385-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till