SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Redovisningsassistent till NOHA Sweden AB på Poolia

Redovisningsassistent till NOHA Sweden AB

Poolia Svedala, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Poolia söker för rekrytering till NOHA Sweden AB i Svedala en strukturerad och ansvarstagande Redovisningsassistent. NOHA ingår i den amerikanska APi koncernen som är verksam globalt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum är beräknat till september.

NOHA Sweden AB arbetar på marknaden för förebyggande brandskydd och erbjuder service och underhåll av brandskyddsutrustning, installation och service av brandlarm och rökluckor, utbildning, etcetera. Bolaget har kontor i Stockholm, Ljungskile, Halmstad, Osby, Sundsvall och Svedala.

Vill du arbeta i ett väletablerat och framgångsrikt bolag med en stark och långsiktig ägare? Söker du en tjänst där du får vidareutveckla processer och rutiner inom redovisningsområdet i en verksamhetsnära miljö? Bolaget befinner sig i en tillväxtfas varför goda utvecklings-möjligheter finns för rätt medarbetare.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Du erbjuds en utvecklande och självständig tjänst i ett väletablerat bolag som kännetecknas av utveckling och professionalism.

Du kommer främst att arbeta med:

•   Hantera leverantörsfakturor
•   Stämma av leverantörsfakturor mot följesedlar
•   Skicka kundfakturor
•   Stämma av och bokför inbetalningar
•   Uppdatera likviditetsprognos löpande
•   Avstämning av kassa, leverantörsskulder och kundfordringar

Du kommer även att medverka som stöd till Ekonomiansvarig vid:

•   Rapportering
•   Månads- och årsbokslut och rapportering till koncern
•   Deklarationer avseende moms och arbetsgivaravgifter
•   Upprätta och redovisa kickback till kunder

I tjänsten som Redovisningsassistent kommer du också arbeta med avtalsadministration och administration av bilflottan (vara kontaktperson mot vår biladministrationspartner).

Som Redovisningsassistent rapporterar du till Ekonomiansvarig som också utgår från Svedala.

Vem är du?
Vi är flexibla med din utbildningsbakgrund. Du kan vara gymnasieekonom, YH-/KY-utbildad eller har en högskoleutbildning inom ekonomi/redovisning.

Du har troligen minst några års relevant erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Du har ett allmänt intresse för IT-system och har minst normalgoda kunskaper i Excel. Tidigare erfarenhet av affärssystemet Visma Administration 2000 är ett plus men inget krav.

Du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Du har också normalgoda kunskaper i engelska.

Som person tror vi att du tycker om ordning och reda samt att du arbetar strukturerat och effektivt. Du är också lugn, trygg och kan hålla deadlines. Vi ser det som en fördel om du även är noggrann och ansvarstagande.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten
NOHA är en ledande leverantör av brandsäkerhetslösningar till kommersiella byggnader och industrisektorer i Skandinavien, och en globalt erkänd tillverkare av brandposter.

NOHA:s mål är att bli marknadsledande i Skandinavien. Drivkraften bakom NOHA:s fortsatta framgångar är engagerad personal som samarbetar för att leverera kvalitetsprodukter och tillförlitliga tjänster. NOHA ska vara enkelt att arbeta med och roligt att arbeta för.

NOHA har landsomfattande serviceteam i både Sverige och Norge, och dessutom en ny, modern fabrik i Orstad utanför Stavanger. För närvarande finns det omkring 150 anställda i NOHA som är baserade på elva platser: Ljungskile, Halmstad, Svedala, Osby, Sundsvall och Stockholm i Sverige, samt Stavanger, Oslo, Trondheim, Bergen och Ålesund i Norge.

Läs mer på www.nohasweden.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 68552