Jobbet Administrativ trafikledare på heltid sökes till Nacka Strand! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administrativ trafikledare på heltid sökes till Nacka Strand! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Nacka

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en serviceinriktad administratör till vår kund i Nacka Strand. Om du drivs av att lösa problem och vill jobba i ett engagerat team har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund levererar varor till konsumenter och stödjer handlare genom hela processen – från mottagen order till nöjd kund.

I rollen som administrativ trafikledare kommer du att agera leveransstöd till deras distributionschaufförer. Ditt arbete består av både kundtjänst och trafikledning och innebär kontakt med kunder och distributionschaufförer. Arbetet utförs med hjälp av dator och telefon och innebär ofta ett högt arbetstempo. För att passa för tjänsten är du en person som klarar av att ha många bollar i luften, är en problemlösare samt vågar ta egna initiativ. Vidare har du en fallenhet för att bemöta kunder och är serviceinriktad.

Arbetstiderna är främst förlagda söndag-torsdag kl. 07-16.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och problemlösande. Vi ser gärna att du är van vid kundkontakt och har erfarenhet av serviceyrken. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänst och administration samt är van att använda telefonen som redskap. Du ska vara tillgänglig på heltid.

Passar tjänsten som transportadministratör in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter.
Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53029

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till