Jobbet Administrativ Säljsupport till Ahlsell i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ Säljsupport till Ahlsell i Malmö publicerad av TNG

Heltid
Malmö
25 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med administration och support i en affärsdriven verksamhet? Nu söker vi en Administrativ Säljsupport till Ahlsell!

Här är möjligheten för dig som brinner för administration, service och support och vill arbeta i en affärsnära roll! Till Ahlsell i Malmö söker vi nu deras nästa Administrativa Säljsupport som kommer att bli en del av deras härliga team som supporterar säljorganisationen regionalt.

Vill du vara med och supportera Ahlsells säljare och bidra till att driva Ahlsells kunderbjudande framåt? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en kommunikativ och fartfylld tjänst där du får vara en del av ett sammansvetsat team, där ni tillsammans supporterar försäljningsorganisationen regionalt. Vi erbjuder dig en chans att utvecklas inom en ambitiös organisation som tror på att erbjuda kompetensutveckling och utvecklingsmöjligheter till sina anställda. Du erbjuds goda personalförmåner och blir en del av en organisation som tror på mångfald, inkludering och kunskap. Vill du vara med på Ahlsells framgångssaga? 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Administrativ Säljsupport kommer du att arbeta med att: 

  • Supportera butikssäljare inom din region; Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg. 
  • Kontering av fakturor.
  • Säkerställa att fakturor på accepterade ordar kommit iväg samt hantera eventuella avvikelser.
  • Ta fram underlag för av regionala utskick.
  • Vid behov kontakta externa leverantörer. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Administrativ Säljsupport kommer du att vara en del av ett team på tre personer. Tillsammans supporterar ni försäljningsorganisationen i två distrikt där du kommer att ansvara för Malmö, Lund, Ystad och Trelleborg. Totalt kommer du att ansvara för att ge support till 270 personer. Du kommer att rapportera till chefen för Regional Säljsupport. 

Tjänsten är placerad på Ahlsells kontor i Malmö, men det finns även möjlighet att arbeta på kontoret i Lund. 

VEM ÄR DU?

Till tjänsten som Administrativ Säljsupport söker vi dig som brinner för att supportera andra och att känna att ditt arbete kommer till nytta för andra. Du är kommunikativ och gillar att arbeta på ett serviceinriktat sätt. Då du kommer att arbeta administrativt till stor del är det viktigt att du trivs med det och stimuleras av att arbeta noggrant och med fokus på detaljer. 

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom service, säljsupport eller administration. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kontering av fakturor eller har grundläggande kunskap inom representation, avdragsgilla kostnader och affärssystemet OCI. Du har en avslutad gymnasieutbildning och kan kommunicera på svenska både i tal och skrift. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

CB11BBE5FE774D958D24B2712C0B34FC

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Assistent till reception Malmö Malmö Stad
Junior First-Line support till växande företag Malmö Xllnc advice recruitment AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till