Jobbet Administrativ logistikkoordinator sökes till Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ logistikkoordinator sökes till Solna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du en positiv person och är administrativ lagd? Gillar du att arbeta i högt tempo och samtidigt håller en hög service? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en pigg och glad person med drivet att utvecklas hos ett mindre företag inom logistik. Xella International är, med hänvisning till flera källor, världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksten.

Som administrativ logistikkoordinator kommer du att arbeta med orderhantering från offert till faktura i affärssystemet SAP. Du kommer att säkerställa att kunder får korrekt beställningar inom rätt tidsram. Det är viktigt att du håller en hög servicenivå eftersom tjänsten innebär ett nära samarbete mot företagets kunder. Kunder kan vara allt från privatpersoner till byggbolag och du kommer att ha nära kontakt med fabriker i Polen och Tyskland.

Xella erbjuder ett brett arbetsområde och stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Xella International med kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid måndag - fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande krav:
- Goda datakunskaper
- God svenska och engelska i både tal och skrift
- Du ska kunna hålla en hög servicenivå
- Strukturerad och ordningsam

Meriterande om du pratar polska eller tyska samt om du har arbetat inom affärssystemet SAP.

Är du den drivna och pigga logistikkoordinatorn vi söker? Skicka in en ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Administrativ, koordinator, logistikkoordinator, logistik

Om arbetsgivaren:

Xella International är, med hänvisning till flera källor, världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksandsten. Med ett brett sortiment av isoleringsplattor, bärande väggar, mellanväggar, balkar, tak- och bjälklagselement kan du få allt byggmaterial till hela råhuset från oss. Xella International har, utöver Ytong och Silka, fler starka varumärken; Multipor och Hebel.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

46397

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till