Jobbet Administrativ logistiker till internationellt bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ logistiker till internationellt bolag publicerad av Lernia

Heltid
Göteborg

Arbetsbeskrivning

För ett långsiktigt uppdrag till en av våra största kunder inom fordonsindustrin söker vi nu en administratör med erfarenhet av logistik till deras nattskift. Vår kund är en global koncern inom fordonsindustrin och har kontor och fabriker runtom i världen. Har du en utbildning inom logistik, är en nattuggla och trivs i en administrativ roll där du tilldelas mycket ansvar? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Merparten av tjänsten består av administrativt arbete. Utöver det är du kontaktperson gentemot kund om en materialbrist uppstår. Din uppgift blir att lösa problemet för att undvika stopp i produktionen. Arbetet är förlagt nattetid.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Uppdatera inköpsorder
  • Avvikelserapportering
  • Skapa transportordrar
  • Boka in/ut material
  • Lösa materialproblem som dyker upp
  • Kontakt med leverantörer, transportörer och kunder
  • Säkerställa tillgänglighet på material
  • Identifiera var material finns (hos leverantör/transportör)
  • Samordna transportlösningar för att få hem material
  • Bevaka att leveranser ankommer enligt utfästelse

Din bakgrund:

Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller administration. Du har något års relevant erfarenhet samt mycket goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Du har goda kunskaper i Excel såväl som i Word. Körkort B är ett krav. Slutligen har du goda kunskaper av att arbeta med ständiga förbättringar och arbetar väldigt bra självständigt såväl som i grupp.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är analytisk och kan tänka och agera både proaktivt och reaktivt. Som person är du självgående och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta med problemlösning och du är prestigelös, vilket kommer väl till pass i samarbetet med ditt team. Du hanterar stress på ett systematiskt och strukturerat sätt. Slutligen är du trygg i dig själv och kan ödmjukt föra dialog med olika intressenter inom koncernen för att komma fram till bästa möjliga lösningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Kontaktperson

Sally Alverstrand

sally.alverstrand@lernia.se

 Ludvig Fagerström

ludvig.fagerstrom@lernia.se

Referensnummer

90268

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt! Ansökan tas ej emot via mejl!

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would thus appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22291

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till