Jobbet Administrativ HR-koordintor inom kompetensutveckling till fordonsindustrin har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ HR-koordintor inom kompetensutveckling till fordonsindustrin publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll inom kompetensutveckling på ett globalt ledande företag inom fordonsindustrin. Drivs du av att ha en omvärldsbevakning för att hitta det senaste trenderna? Vill du vara med och bidra till att nya utbildningsmöjligheter skapas för företagets anställda? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Du blir en viktig del av företaget, en arbetsplats som präglas av välkomnande och engagerade kollegor där varje medarbetare får stort förtroende i sitt dagliga arbete. Du får möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnätverk samt med människor i rörelse.

Arbetsuppgifter:
I rollen som koordinator har du varierande arbetsuppgifter och arbetar i en spännande miljö. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Vara globalt ansvarig över och koordinera de virtuella utbildningserbjudanden som företaget erbjuder.
  • Bidra till att utveckla den årliga leveransplanen av utbildningar.
  • Lokalt driva utbildningsprocesser i den dagliga verksamheten
  • Schemalägga, planera samt boka in tillfällen, lokaler, deltagare etc. inför utbildningarna
  • Vara kontaktpersonen för deltagare, utbildare samt leverantörer i frågor som rör tidsplan, utbud av utbildningar, logistiken kring utbildningarna etc.
  • Säkra att allt praktiskt funkar i samband med utbildningstillfällena
  • Stötta kunder gällande utbud av utbildningar samt lösningar till deras behov
  • Ta fram data gällande hur många som deltagit, om klasserna fyllts upp, nöjdhet från deltagare etc.
  • Ständigt delta i utvecklingen av arbetssätt

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har en utbildning inom beteendevetenskap, Business Administration eller liknande. Vidare ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med leverans av produktutbud, helst inom utbildningsområdet. Eftersom alla dokument samt rapporter är skrivna på engelska ser vi att du talar samt skriver obehindrat på engelska samt att du har goda kunskaper i svenska. Slutligen ser vi att du har mycket bra kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel och Word.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen som koordinator tycker du om att arbeta tvärfunktionellt i en global organisation. Vidare har du ett stort driv och intresse för att skapa relationer som i sin tur skapar nya affärer. Du är en person som kan organisera och planera ditt arbete på detaljnivå, då många parter är beroende av ditt arbete. Vidare ser vi att du är kommunikativ då du dagligen kommer att ha kontakt med olika parter internt på företaget såväl som externt. Vi ser också att du är en problemlösare som ser möjligheter i komplexa situationer. Slutligen är du en person som kan interagera med människor på alla nivåer samt att du är öppen för att lära dig nya arbetsmetoder och verktyg som kommer att underlätta i ditt vardagliga arbete.

Anställningsform
Provanställning/Heltid/ Göteborg

Tillträdesdag
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Ansvarig rekryterare
Iris Nemec
0722546057

Referensnummer
95580

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige.

Referens

46821

Liknande jobb

Serviceminded Orderhanterare Göteborg SJR AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till