Jobbet Administrativ koordinator till Cloetta Nutisal i Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ koordinator till Cloetta Nutisal i Helsingborg publicerad av Skill

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning


Är du noggrann, serviceminded och en fena på administration? Har du ett trevligt bemötande och ett engagemang som smittar av sig? Då kommer du passa in i teamet hos Cloetta Nutisal i Helsingborg, välkommen med din ansökan!

Om företaget
I Helsingborg finns Cloettas produktionsanläggning för våra torrostade premiumnötter Nutisal. Fabriken har funnits i sina nuvarande lokaler sedan 2008 och här arbetar ca 45 personer med att rosta, smaksätta och förpacka produkterna. Vi har moderniserat 500 år gammal kunskap men använder fortfarande den traditionella tekniken med att torrosta nötterna över öppen eld. På så sätt behåller nötterna sin goda smak och krispighet.

Dina arbetsuppgifter
Som administrativ koordinator hos oss är det du som samordnar möten, beställer kontorsmaterial, ansvarar för arkivet och tar hand om posten. Du ansvarar också för att packa goodiebags med våra olika nötblandningar och ser till att det finns varuprover i receptionen. Din roll kommer vara mycket varierande och din uppgift blir också att upprätthålla all masterdata för fabriken vilket innebär att du lägger upp så väl kunder som leverantörer i affärssystemet. Du tar hand om kundorder och fakturor men hjälper också anställda med tidrapportering och följer upp KPI:er. Med ditt trevliga bemötande ser du också till att våra besökare känner sig välkomna till fabriken.

Din profil
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, din utbildning har du troligtvis inom ekonomi, alternativt har du motsvarande erfarenhet från arbetslivet. För att trivas i rollen tycker du om att ta initiativ i ditt arbete, du tar ansvar och är gärna med och påverkar din egen arbetsdag. Du är noggrann, ansvarfull och det krävs att du har huvudet på skaft då du hanterar många parallella ärenden samtidigt. Som person är du empatisk, självständig och bidrar med entusiasm och arbetsglädje. Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat i affärssystemet M3 och Opto.

Ansökningsförfarande
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-12-16. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att söka! Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. I den här rekryteringen samarbetar Cloetta Nutisal med Skill och har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Ljungkvist, Skill, 031- 380 33 23 / anna.ljungkvist@skill.se

Referens

3916

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till