Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administrativ koordinator för uppdrag till Axis Communications i Lund! jobb i Lund på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administrativ koordinator för uppdrag till Axis Communications i Lund! på Poolia

Administrativ koordinator för uppdrag till Axis Communications i Lund!

Poolia Lund, Skåne län Heltid
Om tjänsten
Du erbjuds en varierande roll med administrativa uppgifter men samtidigt har du mycket kontakt med olika funktioner inom Axis, där du får koordinera arbetet efter vad som behövs. Ditt främsta verktyg är Office-paketet och du trivs med att få saker att hända. Du tycker även det är kul att boka intervjuer, konferenser och fixa studentkvällar och andra evenemang. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag, där du blir anställd av Poolia. Uppdraget är på ett år med chans till förlängning därefter och tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifterna är av administrativ och koordinerande karaktär där du bland annat kommer vara att underhålla processdokumentation tillsammans med processägare. Du kommer få skapa, ändra och underhålla innehåll på intranätet. Arbetet består också av att hantera e-signatursavtal och administrera internutbildningar. Du kommer även underhålla avdelningskalendrar, organisationsscheman och maillistor. Samt att du kommer också boka konferenser och intervjuer. Ni är två assistenter som arbetar tätt ihop där ett gott samarbete är av största vikt.

Vem är du?
Du har erfarenhet från att arbeta med service och även administrativa uppgifter. Du har också erfarenhet från att arbete med hela Office-paketet (Excel, Powerpoint och Word) samt vara bekväm med att lära dig andra kontorssystem.
Du är driven, tycker om att ta initiativ och kommer gärna med nya idéer! Då detta är en roll du delvis får möjlighet att forma själv, så krävs det att man har en egen drivkraft och inte är rädd för att ta tag i saker du ser behöver göras. Såklart tycker du det är spännande med tekniska prylar! Då det är många som behöver stöttning av dig så är det viktigt att du är kommunikativ. Det är också viktigt att du är noggrann och organiserad. Du har en positiv inställning och har lätt för att samarbeta med andra.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60979