Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administrativ inköpsassistent till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administrativ inköpsassistent till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB på Academic Work

Administrativ inköpsassistent till REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Pressbyrån och 7-Eleven räddar oss alltid när vi har missat att köpa födelsedagspresent, när vi unnar oss sommarens första glass och kanske framförallt när vi snabbt vill få tag i en nybryggd kopp morgonkaffe påväg till jobbet. Vi befinner oss på REITANs kontor på Kungsholmen. Här arbetar omkring 100 medarbetare med REITANs Pressbyråer och 7-Eleven runtom i landet. De söker nu dig som vill bli en del av deras inköpsteam. Tillträde omgående, så sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten
"REITAN är ett värderingsstyrt bolag med högt i tak och tight gemenskap. Allas åsikter räknas och det finns gott om utrymme att komma med egna initiativ och idéer". Så beskriver Linnea, Systemansvarig Marknad & Inköp, kulturen på REITAN.

Academic Work söker för REITANs räkning en administrativ inköpsassistent på heltid till företagets inköpsavdelning som består av cirka 11 personer. Du kommer att starta din tjänst hos REITAN med introduktion och onboarding med dina kollegor i teamet. Du kommer att utgå från kontoret på Kungsholmen, men det kommer även finnas möjlighet att i viss utsträckning arbeta hemifrån. Det finns även möjlighet för dig som är i slutskedet av dina studier att börja på deltid för att sedan gå över till heltid efter avslutad utbildning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos REITAN. Uppdraget är långsiktigt och kommer pågå i 1 år, är du rätt person för uppdraget finns goda utvecklingsmöjligheter framåt.

Arbetsuppgifter
Som administrativ inköpsassistent kommer du bland annat att...

* Hantera administration gällande kampanjer, rabatter, pris och sortiment kopplat till Pressbyrån och 7-Eleven-butiker
* Ta fram underlag till de olika butikerna, till exempel gällande sortimentförändringar
* Samarbeta internt med kollegor inom inköp & marknad
* Agera support mot 7-Elevens och Pressbyråns kundsupport gällande mer komplexa ärenden samt viss direktkontakt på REITANS intranät

För rätt person finns det goda möjligheter att växa i rollen och efter en tid utöka sina ansvarsområden och arbetsuppgifter.
Vi söker dig som

* Eftergymnasialutbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller du som är i slutskedet av dina studier inom motsvarande områden
* Har minst 1 års erfarenhet av service/administration/koordinerande arbetsuppgifter
* Har mycket goda kunskaper i svenska
* Har god systemvana samt kunskaper i Excel
* Har ett logiskt tänkande och intresse för siffror

Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet inom retail, servicehandel eller dagligvaruhandel. Det är extra meriterande om du har jobbat på 7-Eleven eller Pressbyrån

Som person är du:

* Initiativtagande
* Problemlösande
* Självgående

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Kontorstider
* Placering: Hornsbergs Strand, Strandbergsgatan 55. Det finns ibland möjlighet att arbeta hemifrån.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och REITANs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vi är REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB , och är ledande franchisegivare genom 7-Eleven och Pressbyrån samt PB Go. Många känner igen våra 7-Elevenbutiker som är en självklar del av stadsmiljön, och Pressbyrån som finns runtom i landet och som har varit en del av svensk historia sedan 1906. Tillsammans underlättar våra butiker människors vardag, och erbjuder produkter och tjänster för alla som är på språng. Vår framgång bygger på stolta och framgångsrika franchisetagare till Pressbyrån och 7-Eleven butiker. Ägare är det norska familjebolaget REITAN med verksamhet i sju länder.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15062333-SE