Jobbet Administrativ chef till Söderkullaskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ chef till Söderkullaskolan publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Söderkullaskolan är en av Malmös största grundskolor med elever från förskoleklass till årskurs 9. På Söderkullaskolan går ca 900 elever och våra elever har en god måluppfyllelse.
På Söderskullaskolan jobbar vi med språkutvecklande arbetssätt i alla åldrar och ämnen. Våra lärare arbetar i arbetslag där bedömning för lärande, värdegrundsarbete och mentorskap har en central roll. På Söderkullaskolan satsar vi extra på språk genom vår spetsutbildning i engelska och vår Bilingualprofil i årskurs 7-9.


Arbetsuppgifter

Söderskolan söker nu en administrativ chef till ett spännande och utvecklande uppdrag!

Som administrativ chef är ditt huvuduppdrag att bidra till att skapa ökade förutsättningar för rektor att vara pedagogisk ledare. Du utgör ett kvalificerat stöd till rektor utifrån verksamhetens behov. Du har ansvar för att leda och samordna det administrativa arbetet på skolan. Du är chef för administrativa medarbetare samt eventuellt andra medarbetare utifrån rektors fördelning. I ditt uppdrag ingår också ekonomiskt ansvar för skolans administrativa arbete. Du är underställd rektor och ingår i skolans ledningsgrupp.

Som administrativ chef har du utifrån rektors delegation ansvar för arbetsuppgifter som bland annat:
• administrativt arbete: leda och samordna skolans administrativa arbete
• fastighetsfrågor/lokaler: leda och samordna skolans arbete med fastighetsfrågor/lokaler, lokalvård
• myndighets- och skoljuridiska frågor: leda och samordna skolans myndighets- och skoljuridiska arbete
• systematiskt arbetsmiljöarbete: leda och samordna skolans systematiska arbetsmiljöarbete
• systematiskt brandskyddsarbete: leda och samordna skolans systematiska brandskyddsarbete
• personal och budget: personalansvar och budgetansvar inom chefskapet

Du stödjer rektor i skolans arbete utifrån de nationella styrdokumenten, grundskolenämndens övergripande mål om måluppfyllelse och likvärdighet samt strategierna Varje elevs bästa skola. Under ledning av rektor medverkar du i skolans systematiska kvalitetsarbete och verkar för en skola på vetenskaplig grund där alla medarbetare tar tydligt ansvar för sitt, skolans och varje elevs lärande och resultat. Du verkar också för att skapa en skolmiljö som välkomnar, respekterar och värderar elever, medarbetare och vårdnadshavare.

Du deltar i kollegialt lärande med andra ledare och medarbetare. Du verkar för varje elevs bästa skola ur ett förvaltningsövergripande perspektiv och medverkar vid behov i förvaltningsövergripande arbete. Du är ambassadör för Malmös skolor.


Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten som administrativ chef ska du ha en akademisk examen och gedigen erfarenhet av att hantera komplexa IT-system.

Det är meriterande om du har gått ett ledarutvecklingsprogram eller har annan utbildning inom ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från pedagogisk verksamhet och av kvalificerade administrativa uppdrag. Erfarenhet som ledare/chef är meriterande. Du har erfarenhet av att leda och effektivisera processer.

Som person visar du tydliga ledaregenskaper och är drivande i lednings- och utvecklingsarbete. Du är strukturerad och organiserad. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-01

Referensnummer: 171-18-0231

Kontaktpersoner
  • Carina Adelsgård
  • Rektor
  • 0709-474322

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0231

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till