Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administrativ chef till Lärande och Kulturförvaltningen, Lidingö Stad jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administrativ chef till Lärande och Kulturförvaltningen, Lidingö Stad på Poolia

Administrativ chef till Lärande och Kulturförvaltningen, Lidingö Stad

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Inom Lärande- och Kulturförvaltningen arbetar närmare 1400 medarbetare. Vi ansvarar för förskolor, pedagogisk omsorg, skolor samt bibliotek, teater och föreningsliv. Den administrativa enheten har en viktig samordnande och stödjande funktion. Nu söker vi dig som vill leda och utveckla den administrativa enheten!


Om tjänsten
Som administrativ chef leder du 13 medarbetare. Enheten ansvarar för utbildningens administration, systematiska kvalitetsarbete, it, kommunala aktivitetsansvaret och gymnasiesamordning. Ansvaret omfattar utbildning från förskola till gymnasiet för egen regi och fristående verksamheter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Den administrativa chefen ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till förvaltningschefen. Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga verksamheter inom lärande- och kulturförvaltningen. Som administrativ chef är ditt uppdrag att säkerställa att verksamheten når uppsatta mål samt är en stödjande resurs för förskolor och skolor. Du står för ett utvecklande och lärande ledarskap och tillsammans med dina medarbetare driver du ett systematiskt förbättrings- och utvecklingsarbete omfattande bl.a processkartläggning, digitalisering och effektivisering.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk universitets- eller högskoleexamen med för tjänsten relevant inriktning.Erfarenhet av att ha arbetat som chef med personal- och verksamhetsansvar krävs. Vidare behöver du ha erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete med goda resultat. Vi söker morgondagens ledare som drivs av ett engagemang och en vilja att förbättra, utveckla och förnya. Nytt som gör nytta för kommuninvånare med användaren i centrum. För tjänsten behöver du ha förmåga att fatta beslut, vara strategisk, kommunikativ och kunna ta hänsyn till det större perspektivet. I Lidingö stad arbetar vi utifrån värdeorden engagerad, professionell och initiativrik. De ger oss vägledning i hur vi vill uppfattas och agera för att ge god service och det bästa stödet till Lidingöborna. Meriterande är erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet och från politisk styrd verksamhet.

Om verksamheten
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.
Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt. Facklig representant nås via stadens kundcenter 08- 731 30 00.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Administrativ chef till Lärande och Kulturförvaltningen, Lidingö Stad
Poolia Stockholm Heltid
Finans- och koncernredovisningschef till Göteborg Stad
Göteborgs Stad Stadsledningskontoret Göteborg Heltidsanställd
IT-chef till Högskolan i Halmstad
Högskolan i Halmstad Halmstad Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60462