Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administrativ chef till Fakultetskurser jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administrativ chef till Fakultetskurser på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Administrativ chef till Fakultetskurser

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Stiftelsen Fakultetskurser arbetar med fortbildning för yrkesverksamma. Kursutbudet har huvud-sakligen en juridisk ram och är riktat mot advokater, jurister, chefer och andra som följer juridikens utveckling i sitt yrke. Nu söker vi en administrativ chef.

Som administrativ chef har du ansvar för kursutbud, personal, administration, ekonomi, marknads-föring, lokaler och verksamhetspresentation på styrelsemöten. Du planerar, leder och samordnar verksamheten. Du ansvarar för stiftelsens olika avtal, offerter och faktureringsunderlag.

Vem är du?

Du är gärna utbildad jurist eller liknande och har ett intresse av att arbeta nära juridiken men inte renodlat som jurist. Du har flera års erfarenhet av att arbeta i en ledande roll, vilket gör att du är van att ha ett helhetsansvar inklusive ekonomiansvar.
Som person är du ansvarsfull, förtroendeingivande, social och affärsmässig. Du är prestigelös i dina kontakter med både kollegor, föreläsare och uppdragsgivare. Du trivs med att ha många kontakter både externt såväl som internt och du hjälper gärna till där det behövs.

Du erbjuds

Du erbjuds ett roligt och omväxlande arbete där du får ta ett helhetsgrepp med stort ansvar i trevliga lokaler i Gamla stan.


Om oss

Verksamheten har två huvudinriktningar med dels öppna kurser i form av interaktiva seminarier och dels uppdragsutbildningar med skräddarsydda program. Vårt främsta ändamål är att leverera utbildning på högsta nivå för att öka deltagarnas kunnande både i praktik och teori. Läs gärna mera på [ Link removed ]


Fakultetskursers uppdragsutbildning startade 1984 vid Juridiska institutionen, Stockholms Universitet.
Några år senare bildades Stiftelsen Fakultetskurser av fyra personer verksamma vid institutionen: professor Lars Pehrson, professor Alf Bohlin, professor Anders Victorin och advokat Bengt Elfgren – samtliga kända juristprofiler.

Det överskott som våra kurser genererar lämnas till Juridiska Fakulteten vid Stockholms universitet. Vår verksamhet präglas av den forskning och utbildning som bedrivs där. Vi ligger därför i framkant av juridikens utveckling vilket återspeglas i våra kurser. Idag är Fakultetskurser en etablerad utbildningsleverantör av fortbildning inom alla rättsområden.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Stiftelsen Fakultetskurser med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt, telefon 0766 33 14 40. Sök gärna tjänsten snarast då intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3CEA22AF51F34752A56633692DE9EA9F