Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Administrativ assistent till Canon Medical i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Administrativ assistent till Canon Medical i Göteborg på Randstad AB

Administrativ assistent till Canon Medical i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Rollen som är en heltidsanställning är verkligen en nyckelperson på Canon Medical Systems Sweden. I rollen ingår en mängd olika delar som exempelvis upphandlingsarbete, orderhantering samt även en del marknadsanpassning av material, planering och koordinering av stora kundaktiviteter och kurser för kunder. I rollen är du även en spindel i nätet på kontoret och sköter där inköp och andra vanligt förekommande sysslor för att den dagliga verksamheten att flyta. Tjänsten innebär regelbunden kontakt med svenska kunder samt kollegor från både den svenska organisation, Norden samt europa-huvudkontoret i Holland. Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter där god kommunikationsförmåga och noggrannhet premieras. 

Du är positiv och tydlig i din kommunikation mot såväl kunder som till dina kollegor. Du planerar ditt arbete på egen hand, i tät dialog med både sälj och serviceorganisationen, vilket i sin tur ställer krav på att du som person är strukturerad, ansvarstagande och flexibel. För att trivas i rollen ser du positivt på det mesta, är lösningsorienterad som person och kan fördela och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med kollegor.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

  • Anbudshantering: Du kommer att ha en nyckelroll i Canons anbudsprocess. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta bevakning av anbud, koordinering och färdigställande av anbud tillsammans med ansvarig säljare samt utvärderingar och analyser av inlämnade anbud. Här krävs en person med stor noggrannhet och punktlighet och stor digital vana.

  • Orderhantering: Hantering av kommersiella ordrar i Canons Oracle och Salesforce baserade affärssystem. Dessa uppgifter kräver att man utvecklar god kännedom i produktsortimentet och IT-systemen. Har du en teknisk backgrund eller vana av liknande produkter kommer detta att vara en stor fördel eftersom medicinska produkter är komplicerade och avancerade till sin natur.

  • Kundaktiviteter och marknadsföring: En tredje nyckelroll är att koordinera och implementera Canons marknadsaktiviteter allt från distribution av marknadsföringsmaterial, vara projektansvarig för svenska kundevent och mässor samt koordinera kunddemonstrationer av Canons utrustning. Du kommer här att vara marknadsavdelningen kontaktperson.

  • Assistera andra personer i organisationen samt skötsel av kontoret: Att hjälpa säljarna på fältet med allehanda sysslor såsom skicka ut material till kunder eller andra vanligt förekommande assistentfunktioner ingår i rollen. Att även agera som kontorskoordinator när det kommer till posthantering, inköp av material samt kontaktperson för leveranser och andra tjänster som hör kontoret till.


arbetstider.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, 8.30 - 16.30.
Arbetet kräver att man är på plats.


kvalifikationer.

  • Talar och skriver på engelska obehindrat
  • Är noggrann och arbetar strukturerat
  • Erfarenhet av komplexa CRM-system


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2022-01-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374974