Jobbet Administrativ assistent/sekreterare för kunds räkning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Administrativ assistent/sekreterare för kunds räkning publicerad av StudentConsulting

Heltid
Örebro
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en ordningsam och strukturerad person som är intresserad av ett längre administrationsuppdrag vid sidan av studierna.

Information om uppdraget:

Kunden utgörs av ett förbund bestående av flera samordnade verksamheter. Förbundets övergripande uppgift är att samtliga verksamheter försöker bidra samt utveckla ett välfärdsarbete inriktat på rehabiliteringsinsatser.

I rollen som administrativ assistent ingår bland annat arbetsuppgifter som:
•Att protokollföra styrelsens möten.
•Att arbeta med att föra anteckningar i samband med olika beredningsmöten.
•Ansvara för textkorrektur när texten är skriven och ska göras färdig för layout eller publicering.
•Samordna interna och externa möten för ett flertal aktörer.

Uppdraget förväntas pågå tillsvidare där personen i fråga ska kunna arbeta ca 1-dag i veckan då hen ska kunna medverka på möten men har utöver detta möjlighet att arbeta på flexibel ort ett antal timmar per månad. Mycket av mötena sker runt om i Örebro län så som i Hallsberg och Kumla.

Detta söker vi:

I tjänsten som administrativ assistent/sekreterare söker vi en person som har en mycket stark organisationsförmåga och som är detaljorienterad.
Som person ska man vara flexibel och kan snabbt anpassa sig till förändringar och nya situationer. Viktigt att man är självgående och inte har några problem med att ta egna initiativ.

Utmärkta datakunskaper och erfarenhet av Word, Excel, OneNote, PowerPoint och Outlook är ett krav, likaså att man är flytande såväl verbalt som skriftligt i svenska.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40716

Liknande jobb

Barnskötare till Rosta förskolor Örebro Örebro Kommun

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Örebro).