Jobbet Administrativ assistent sökes till Specsavers! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administrativ assistent sökes till Specsavers! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på Excel och trivs du i en administrativ roll? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker just nu en administrativ assistent till vår kund Specsavers kontor på Guldbergsvass i Göteborg. Specsavers är en av världens största optikerkedjor och har över 1500 butiker i 10 länder med 26 000 anställda.

I rollen som Administrativ assistent kommer du huvudsakligen registrera kunder och skapa fakturor i olika affärssystem. Informationen skall med noggrannhet registreras för att sedan skickas till en portal som skapar e-fakturor. Du kommer jobba med Excel samt inom specsavers egna system.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får en anställning hos StudentConsulting men du kommer arbeta som konsult hos vår kund Specsavers. Du kommer att arbeta på 75% med arbetstiderna måndag till fredag kl.8:30-15:00 och planerad start för tjänsten är 19 augusti.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Det är viktigt att du som person är strukturerad, noggrann, ordningsam och har god datorvana. Du bör trivas med att hantera siffror och att utföra repetitiva uppgifter med noggrannhet. Det är meriterande om du har utbildning inom ekonomi, administration eller har utfört liknande uppgifter.

Låter tjänsten intressant? Sök då redan idag då intervjuer och urval sker löpande. Tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49293

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till